Milon Cirkel Amsterdam

Wat is Milon Cirkel en waarom kiezen wij toch voor eGym apparatuur? Ontdek het hier!

Hoe verschilt de Milon Cirkel van traditionele fitnessapparatuur?

De Milon Cirkel onderscheidt zich aanzienlijk van traditionele fitnessapparatuur door zijn innovatieve benadering, die in Amsterdam steeds populairder wordt onder fitnessenthousiastelingen. Wat deze geavanceerde trainingsmethode zo uniek maakt, is de manier waarop het technologie integreert om een gepersonaliseerde en efficiënte workoutervaring te bieden. In tegenstelling tot de standaard fitnessapparatuur die je in de meeste sportscholen vindt, heeft de Milon Cirkel de capaciteit om jouw persoonlijke instellingen op te slaan, waardoor het apparaat zich bij elke sessie automatisch aan jouw lichaamsafmetingen en krachtniveaus aanpast. Dit betekent dat je niet elke keer handmatig machines hoeft in te stellen, wat de insteltijd drastisch vermindert en je meer tijd geeft om te focussen op je training.

Terwijl sommige sportscholen in Amsterdam de Milon Cirkel gebruiken, gaan wij een stap verder met de introductie van de eGym Cirkel – een geavanceerd systeem dat de manier waarop je traint transformeert, waardoor je sneller en veiliger je gezondheids- en fitnessdoelen kunt bereiken.

Senioren fitness Amsterdam
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Waarom de eGym Cirkel bij De Fysio Box een Stap Voorwaarts is

Bij ons in Amsterdam Noord hebben we gekozen voor de eGym Cirkel als beter alternatief op de Milon Cirkel. De eGym Cirkel biedt geavanceerde personalisatie en dynamische weerstandsaanpassingen die zich automatisch afstemmen op jouw krachtniveau. Dit zorgt voor een meer uitgebalanceerde training die je sneller naar je doelen leidt. Voor degenen die zoeken naar de Milon Cirkel in Amsterdam, biedt De Fysio Box een innovatief alternatief dat je training naar een hoger niveau tilt.

De eGym Cirkel biedt een ongeëvenaarde niveau van personalisatie. Met behulp van een initiële krachttest stelt het systeem automatisch de machines in op jouw persoonlijke krachtniveau, waardoor elke oefening optimaal is afgestemd op jouw behoeften. Dit zorgt voor snellere resultaten en minimaliseert het risico op blessures.

In tegenstelling tot de Milon Cirkel past de eGym Cirkel de weerstand dynamisch aan tijdens elke fase van de oefening. Dit zorgt voor een meer uitgebalanceerde training die zowel de positieve als de negatieve bewegingsfasen benut, wat leidt tot een efficiëntere spieropbouw en vetverbranding.

Met de eGym Cirkel kun je jouw vooruitgang in real-time volgen via de eGym app. Dit biedt een gedetailleerd overzicht van je prestaties, inclusief krachttoename en calorieverbruik, waardoor je gemotiveerd blijft en je doelen sneller bereikt.

Ontdek waarom De Fysio Box de voorkeurskeuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een slimme, veilige en snelle manier om in vorm te komen. Met de eGym Cirkel bieden we een trainingservaring die je nergens anders in Amsterdam zult vinden. Kom langs in Amsterdam Noord en ervaar zelf de toekomst van fitness bij De Fysio Box. Jouw reis naar een gezonder, fitter leven begint hier.

Plan direct een gratis proefles

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over Milon cirkel en het alternatief bij De Fysio Box

De Milon Cirkel is een innovatief fitnesscircuit dat een reeks van kracht- en cardio-apparaten combineert, ontworpen om een complete workout te bieden in slechts 30 minuten. De apparaten passen zich automatisch aan aan de gebruiker, zorgen voor optimale weerstand en volgen de voortgang, wat zorgt voor een veilige, efficiënte en effectieve training.

In tegenstelling tot traditionele apparatuur, slaat de Milon Cirkel uw persoonlijke instellingen op en past zich elke sessie automatisch aan u aan. Dit minimaliseert de insteltijd, verhoogt de veiligheid en efficiëntie van uw training, en zorgt ervoor dat u elke keer de juiste houding en weerstand heeft.

Ja, de Milon Cirkel kan een effectief onderdeel zijn van een gewichtsverliesprogramma. De combinatie van kracht- en cardio-oefeningen in een snelle, 30-minuten durende sessie helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van spieren, wat beide bijdraagt aan gewichtsverlies.

Voor optimale resultaten raden we aan de Milon Cirkel 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Dit zorgt voor voldoende hersteltijd tussen de sessies door, terwijl u toch consistent genoeg traint om significante vooruitgang te boeken.

De eGym Cirkel bestaat uit acht volautomatische toestellen die elk gericht zijn op verschillende spiergroepen. Uw persoonlijke eGym polsband slaat alle instellingen op, van zitpositie tot trainingsgewicht. De weerstand van de apparaten past zich automatisch aan uw kracht aan, wat zorgt voor een continue en optimale training. Dit dynamische systeem zorgt ervoor dat u altijd uitgedaagd wordt en maximale resultaten behaalt.

Bij het vergelijken van de eGym Cirkel met de Milon Cirkel, komt de eGym Cirkel als beste naar voren om verschillende redenen. Beide systemen bieden een efficiënte en gepersonaliseerde trainingservaring, maar de eGym Cirkel onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie en aanpassingsvermogen. De eGym-apparatuur gebruikt een software die niet alleen je persoonlijke instellingen opslaat, maar ook je voortgang nauwkeurig monitort en de weerstand dynamisch aanpast op basis van je prestaties. Dit zorgt voor een continu uitdagende workout die met je mee evolueert, waardoor je sneller je fitnessdoelen kunt bereiken.

Lid worden van De Fysio Box is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via onze website, telefonisch of door een bezoek te brengen aan onze locatie in Amsterdam Noord. We bieden verschillende lidmaatschapsopties aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw levensstijl en fitnessdoelen past. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het starten van uw reis naar een gezonder en fitter leven.

Bij De Fysio Box zijn we toegewijd aan het bieden van een luxe, gepersonaliseerde fitnesservaring die uw verwachtingen overtreft. Kom langs en ervaar zelf hoe we fitness naar een hoger niveau tillen in het hart van Amsterdam Noord.