Fysio Amsterdam Noord

De Fysio box verbetert gezondheid en mobiliteit in Amsterdam Noord

Uw Partner voor Gezondheid en Vitaliteit

Fysiotherapie is meer dan alleen een behandeling; het is een reis naar een vitaal leven. Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord begrijpen we dit als geen ander. Onze unieke benadering combineert professionele fysiotherapie met efficiënte fitness, waardoor u het beste uit beide werelden krijgt.

Waarom fysiotherapie belangrijk is

  1. Preventie en herstel: Fysiotherapie speelt een cruciale rol in het voorkomen en herstellen van lichamelijke klachten. Door vroegtijdige interventie kunnen veel chronische problemen voorkomen worden.
  2. Gepersonaliseerde zorg: Iedere patiënt is uniek, en zo is ook onze benadering. Onze deskundige fysiotherapeuten stellen een op maat gemaakt behandelplan op, gericht op uw specifieke behoeften.
  3. Veelzijdige behandelmethoden: Of het nu gaat om algemene fysiotherapie, Manuele therapie of innovatieve technieken zoals Dry Needling, wij hebben de kennis in huis om de juiste behandelingen te bieden die u helpen te herstellen en optimaal te functioneren.
Fit en vitaal in 30 minuten
Fit en vitaal in 30 minuten
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader
Samen sporten Amsterdam Noord

Onze specialisaties uitgediept

Bij De Fysio Box, het juiste adres voor fysiotherapie, bieden we:

  • Algemene fysiotherapie: Effectief voor diverse klachten zoals hoofdpijn en knieklachten, benaderd met jaren aan ervaring.
  • Manuele therapie: Deze specialisatie, essentieel voor behandeling van schouderklachten en wervelkolomproblemen, is gebaseerd op diepgaande kennis en techniek.
  • Dry needling: Een moderne methode die focust op het verlichten van spierspanningen, met bewezen resultaten bij chronische klachten.

Elke therapie wordt ingezet voor optimale behandeling en fysiotherapie op maat, met een duidelijke waarde aan kwaliteit en effectiviteit. Ons doel is tevreden patiënten, ondersteund door een deskundig team met een rijke ervaring. We bieden ook innovatieve diensten zoals pads training, die bijdragen aan een volledige dekking voor fysiotherapeutische behoeften. Onze aanpak is gericht op het bieden van hulp bij klachten met een specifiek aantal behandelingen, afgestemd op de behoeften van elke cliënt.

Bij De Fysio Box vind je fysio terecht voor een breed scala aan activiteiten en klachten, waarbij elke behandeling gericht is op jouw unieke situatie.

Samen sporten Amsterdam Noord
eGym

Zet vandaag de eerste stap naar een vitaal leven

Streven naar een vitaal leven stelt je in staat om vol energie en met een positieve mindset het maximale uit elke dag te halen!

Verzekering Fysiotherapie Amsterdam

Wat maak circuit training zo aangenaam?

Uw eerste afspraak

Wanneer u ons voor het eerst bezoekt, nemen we de tijd om uw klachten en doelen te begrijpen. Samen met u stellen we een behandelplan op dat aansluit op uw levensstijl en ambities.

Klantgerichte aanpak

Ons team heeft een diepgaande belangstelling voor uw welzijn. Wij geloven in het bieden van zorg op maat en het opbouwen van een goede relatie met onze patiënten.

Trainingsschema op maat DeFysioBox
Trainingsplan

op maat gemaakt

Slimme technieken sporten
Automatisch ingesteld

op jouw plan

Sporten in Amsterdam Noord
Analyse

samen fit en vitaal

Een combinatie van technologie en persoonlijke begeleiding

Ontdek de uitzonderlijke fysiotherapie bij De Fysio Box

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord gaat fysiotherapie verder dan alleen herstel; het is een ervaring die uw leven verrijkt. In onze state-of-the-art faciliteit combineren we deskundige fysiotherapeutische zorg met een persoonlijke benadering, waardoor elke sessie niet alleen helend, maar ook verkwikkend is.

Een nieuwe dimensie in fysiotherapie

Bij ons ervaart u fysiotherapie als nooit tevoren. Onze gespecialiseerde therapeuten gebruiken geavanceerde technieken, waaronder Manuele therapie, echografie en Dry Needling, om u optimale resultaten te bieden. Of het nu gaat om sportgerelateerde klachten, chronische pijn of herstel na een blessure, onze deskundigen zorgen voor een behandeling die perfect aansluit bij uw behoeften.

Elke patiënt is uniek en verdient een op maat gemaakte behandeling. Bij De Fysio Box luisteren we aandachtig naar uw verhaal en werken we samen met u aan een herstelplan dat niet alleen uw huidige klachten aanpakt, maar ook toekomstige problemen voorkomt. Ons team is toegewijd aan uw welzijn en werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u snel en effectief herstelt.

Onze passie voor fysiotherapie en uw gezondheid is wat ons drijft. Wij geloven dat goede zorg meer is dan alleen behandeling; het is een partnerschap waarin wij u begeleiden naar een leven vol vitaliteit en bewegingsvrijheid. Met De Fysio Box kiest u voor een fysiotherapiepraktijk die zich inzet voor uw gezondheid op de lange termijn.

Fysiotherapie kan effectief zijn voor een breed scala aan aandoeningen, van hoofdpijn en nekpijn tot knie- en schouderklachten. Onze therapeuten zijn getraind in het diagnosticeren en behandelen van deze klachten, en gebruiken een verscheidenheid aan technieken om optimale resultaten te bereiken.

Als fysio in Amsterdam Noord bieden wij een breed spectrum aan fysiotherapeutische zorg, waardoor patiënten met een verscheidenheid aan klachten bij ons terecht kunnen. Of u nu kampt met sportgerelateerde blessures, chronische pijn, of specifieke klachten zoals hoofdpijn, knie- of schouderproblemen, ons team van deskundige fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen.

  • Sportblessures: Effectieve behandelingen gericht op snel herstel en preventie van toekomstige blessures.
  • Chronische pijn: Persoonlijke zorgplannen om pijn te verlichten en kwaliteit van leven te verbeteren.
  • Specifieke aandoeningen: Van hoofdpijn tot knie- en schouderklachten, onze therapeuten hebben de expertise om een breed scala aan klachten te behandelen.

Bij De Fysio Box erkennen we het unieke karakter van elke klacht en besteden we zorgvuldige aandacht aan het samenstellen van een persoonlijk behandelplan. Dit plan streeft niet alleen naar symptoomverlichting, maar ook naar duurzaam herstel. Een essentieel onderdeel van onze aanpak is de samenwerking met patiënten en het bevorderen van actieve betrokkenheid bij hun eigen herstelproces. Dit partnerschap zorgt voor continuïteit in de zorg en verhoogt de effectiviteit van de behandeling.

Plan een afspraak

Contact formulier Fysiotherapie