Gym Amsterdam Noord

Fit en vitaal in slechts 30 minuten met onze geavanceerde eGym fitnesstoestellen

Revolutionaire Fitness in Amsterdam Noord: Welkom bij De Fysio Box

In het hart van Amsterdam Noord onthult De Fysio Box een fitnessrevolutie die de manier waarop je denkt over trainen voorgoed verandert. Met onze geavanceerde eGym cirkel bieden we een fitnesservaring die niet alleen efficiënt is, maar ook volledig afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen. Vergeet urenlang zwoegen in de sportschool; bij De Fysio Box bereik je optimale fitheid en vitaliteit in slechts 30 minuten per sessie. Ons slimme systeem combineert de nieuwste technologieën met persoonlijke begeleiding door deskundige trainers, waardoor je elke minuut van je training maximaal benut. Naast onze revolutionaire eGym-oplossingen, versterken we je welzijn met professionele fysiotherapie, zodat je niet alleen fitter maar ook gezonder wordt. Stap binnen in De Fysio Box en ervaar fitness zoals je dat nog nooit hebt gedaan.

Fit en vitaal in 30 minuten
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Diepgaande Kijk op Ons eGym Concept

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord transformeren we de traditionele sportschoolervaring met ons innovatieve eGym concept. Deze unieke benadering van fitness maakt gebruik van volautomatische toestellen die zijn ontworpen om jouw training efficiënter, effectiever en persoonlijker te maken. Hieronder verkennen we de voordelen en methodes van onze circuit training, waarmee we jouw fitnessreis naar een nieuw niveau tillen.

 • Personal training (eGym Coach): Elk eGym-toestel wordt individueel ingesteld op jouw lichaamsafmetingen en krachtniveaus, waardoor je altijd in de optimale houding traint en het risico op blessures vermindert.
 • Efficiëntie: In slechts 30 minuten doorloop je een volledige training, waardoor je tijd bespaart zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Dynamische Weerstandsaanpassing: De toestellen passen zich automatisch aan jouw kracht aan, waardoor je altijd op het juiste niveau traint en gestimuleerd wordt om te groeien.
 • Geen Tijdverspilling: Dankzij de efficiënte opzet van de eGym cirkel, spendeer je minder tijd aan het wachten op apparatuur en meer tijd aan trainen.
 • Regulier Trainen: Basis van ons programma, gericht op het verbeteren van algemene fitheid en kracht.
 • Isokinetisch Trainen: Zorgt voor constante spierspanning door de beweging heen, ideaal voor het opbouwen van spierkracht en -uithoudingsvermogen.
 • Excentrisch Trainen: Legt de nadruk op de verlengingsfase van de beweging, waardoor spieren effectiever worden opgebouwd en hersteld.
 • Adaptief Trainen: Pas de weerstand aan op basis van je prestaties tijdens de sessie, voor een gepersonaliseerde en uitdagende training.

Naast onze geavanceerde trainingsmethodes biedt De Fysio Box persoonlijke begeleiding en professionele fysiotherapie aan. Onze deskundige trainers en fysiotherapeuten werken samen om een holistische benadering van jouw welzijn te bieden. Zij staan klaar om je te ondersteunen in het bereiken van je fitnessdoelen, terwijl ze ook zorg dragen voor je algehele gezondheid en herstel.

 • Deskundige Begeleiding: Onze trainers bieden niet alleen ondersteuning bij het gebruik van de eGym cirkel, maar ook bij het ontwikkelen van een persoonlijk fitnessplan dat is afgestemd op jouw unieke behoeften.
 • Fysiotherapie: Voor diegenen die herstellen van blessures of specifieke gezondheidsuitdagingen hebben, bieden we professionele fysiotherapeutische zorg om je herstel te versnellen en je terugkeer naar optimale fitheid te ondersteunen.

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord zetten we ons in voor jouw succes. Onze unieke combinatie van geavanceerde eGym technologie, personal trainers en professionele zorg maakt ons de ideale partner op jouw fitnessreis. Stap vandaag nog binnen en ervaar de toekomst van fitness bij De Fysio Box.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Uitgebreide FAQ Sectie: Alles over eGym bij De Fysio Box in Amsterdam Noord

eGym is een innovatief fitnesssysteem dat gebruikmaakt van volautomatische toestellen om je een gepersonaliseerde en efficiënte workout te bieden. Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord is onze eGym cirkel uitgerust met verschillende toestellen die elk op een specifieke spiergroep zijn gericht. Door gebruik te maken van een persoonlijke eGym polsband worden al jouw instellingen, zoals zitpositie en trainingsgewicht, automatisch aangepast aan elk toestel. Dit zorgt voor een veilige, effectieve en op maat gemaakte trainingservaring.

Een volledige ronde op onze eGym cirkel duurt slechts 30 minuten. Deze korte, maar intensieve sessies zijn ontworpen om je snel en efficiënt fit te krijgen, ideaal voor mensen met een druk schema.

eGym is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net start met fitness of een ervaren sporter die zijn training naar een hoger niveau wil tillen, ons eGym concept is aanpasbaar aan jouw persoonlijke doelen en behoeften.

 • Persoonlijke Afstemming: Automatische aanpassingen zorgen ervoor dat je altijd in de ideale houding traint.
 • Tijdsbesparing: Bereik je fitnessdoelen in slechts 30 minuten per sessie.
 • Voortgangsmonitoring: Met de eGym app kun je jouw voortgang bijhouden en zien hoe je prestaties verbeteren.
 • Veiligheid: Verminderd risico op blessures door gepersonaliseerde instellingen.
 • Regulier Trainen: Gericht op algemene fitheid en kracht, een uitstekend startpunt voor beginners.
 • Isokinetisch Trainen: Behoudt constante spierspanning, ideaal voor het opbouwen van spierkracht.
 • Excentrisch Trainen: Richt zich op de verlengingsfase van de beweging voor effectieve spieropbouw.
 • Adaptief Trainen: Aanpassing van de weerstand op basis van prestaties voor een altijd uitdagende workout.

Bij De Fysio Box ligt de focus op het eGym concept en persoonlijke aandacht. We richten ons op het bieden van een gepersonaliseerde fitnesservaring, waardoor we geen traditionele groepslessen aanbieden. Onze persoonlijke trainers staan klaar om de juiste begeleiding te bieden en je te ondersteunen bij het behalen van jouw individuele fitnessdoelen.

Om te beginnen met eGym bij De Fysio Box, kun je het beste een bezoek brengen aan onze locatie in Amsterdam Noord of contact opnemen via onze website. We bieden een introductiesessie aan waarin je kennismaakt met het eGym concept en we samen jouw persoonlijke doelen bespreken. Tijdens deze sessie stellen we ook alle eGym-toestellen voor je in, zodat je veilig en effectief aan de slag kunt.

Ja, eGym kan een waardevol onderdeel zijn van je herstelproces. De gepersonaliseerde instellingen en de mogelijkheid om specifieke spiergroepen te trainen maken het een effectief hulpmiddel bij revalidatie. Bovendien staat ons team van professionele fysiotherapeuten klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij je herstel.