Egym cirkel

In slechts 30 minuten fit en vitaal met onze eGym cirkel

Ontdek de Kracht van eGym Cirkel bij De Fysio Box

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord herdefiniëren we wat het betekent om fit te zijn met onze state-of-the-art eGym cirkel. Vergeet urenlang zweten in de sportschool; onze innovatieve aanpak brengt je in slechts 30 minuten per sessie naar het toppunt van vitaliteit en welzijn. Ons unieke eGym concept is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw persoonlijke fitnessdoelstellingen, waardoor elke minuut telt. Door de combinatie van slimme technologie en deskundige begeleiding, garanderen we een trainingservaring die zowel efficiënt als effectief is, zonder de onnodige tijdsbesteding die vaak gepaard gaat met traditionele fitnessroutines. Stap in de toekomst van fitness bij De Fysio Box, waar je niet alleen je lichaam transformeert, maar ook je benadering van persoonlijke gezondheid en fitness.

voordelen kleine groepslessen
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Waarom eGym Cirkel de Toekomst van Fitness Is

In De Fysio Box hebben we de traditionele sportschoolervaring getransformeerd met onze eGym cirkel, een revolutionair systeem dat de manier waarop we denken over fitness verandert. Hier zijn de kernpunten die de eGym cirkel onderscheiden:

  • Slimme Technologie: Elk toestel binnen de eGym cirkel is uitgerust met geavanceerde technologie die zich automatisch aanpast aan jouw lichaamsafmetingen en krachtniveaus, waardoor een op maat gemaakte workout gegarandeerd is.
  • Diverse Trainingsmethoden: Met opties zoals regulier, isokinetisch, excentrisch en adaptief trainen, biedt eGym een gevarieerd programma dat uitdaging en effectiviteit garandeert, ongeacht je fitnessniveau.
  • Tijdbesparend: Bereik optimale resultaten in slechts 30 minuten per sessie met onze efficiënte workoutcirkel, ideaal voor mensen met een druk leven.
  • Wetenschappelijk Onderbouwd: De trainingsprogramma’s zijn ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, wat zorgt voor veilige en effectieve workouts.
  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren trainers zijn er om je te ondersteunen bij elke stap, van het instellen van de toestellen tot het optimaliseren van je training, zodat je het meeste uit elke sessie haalt.
  • Persoonlijke Doelstellingen: Wij begrijpen dat elk fitnessdoel uniek is. Daarom richten we ons op individuele doelstellingen en bieden we de begeleiding die nodig is om deze te bereiken.
  • Vermindering van Blessurerisico: De automatische aanpassingen en professionele begeleiding minimaliseren het risico op blessures, waardoor je veilig en met vertrouwen kunt trainen.
  • Comfort en Gemak: Met persoonlijke eGym polsbanden worden je instellingen en vooruitgang opgeslagen, zodat je snel en gemakkelijk aan je volgende sessie kunt beginnen.

Bij De Fysio Box gaat het niet alleen om het transformeren van je lichaam, maar ook om het bieden van een holistische benadering van welzijn. Naast onze geavanceerde fitnessoplossingen bieden we ook professionele fysiotherapie om je algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord is jouw welzijn onze prioriteit. Onze eGym cirkel vormt de kern van een uniek fitness- en welzijnsconcept dat is ontworpen om jou te ondersteunen bij het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen. Met onze focus op persoonlijke begeleiding en geavanceerde trainingsmethoden bieden we een ervaring die niet alleen je lichaam transformeert, maar ook je benadering van persoonlijke gezondheid en welzijn.

Ontdek de toekomst van fitness bij De Fysio Box. Stap in onze eGym cirkel en ervaar een nieuw niveau van persoonlijke training, ondersteund door de nieuwste technologie en deskundige begeleiding. Maak vandaag nog de verandering en begin aan je reis naar een fitter, gezonder en vitaler leven.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over eGym Cirkel bij De Fysio Box

De eGym cirkel bij De Fysio Box biedt een volautomatische trainingservaring, waarbij elk toestel zich automatisch aanpast aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Dit zorgt voor een optimale en veilige training, ondersteund door de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten.

Een volledige sessie op de eGym cirkel duurt slechts 30 minuten, waardoor het een ideale optie is voor mensen met een druk schema die toch effectief willen trainen.

Absoluut, de eGym cirkel is ontworpen om gebruikers van alle fitnessniveaus te accommoderen, van beginners tot gevorderden. De toestellen en programma’s passen zich aan jouw niveau aan, waardoor je op een veilige en effectieve manier kunt trainen.

Ja, met de persoonlijke eGym polsband worden al je trainingsgegevens, zoals krachtniveaus en vooruitgang, automatisch opgeslagen. Dit maakt het gemakkelijk om je voortgang te volgen en te zien hoe je verbetert.

De eGym cirkel is ontworpen met veiligheid als prioriteit. De toestellen passen zich automatisch aan jouw lichaam en krachtniveau aan, wat het risico op blessures vermindert. Bovendien zorgt de aanwezigheid van ervaren trainers ervoor dat je altijd de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt.

Ja, naast onze geavanceerde fitnessoplossingen biedt De Fysio Box professionele fysiotherapie om een holistische benadering van welzijn te garanderen. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met onze fitnesscoaches om je te ondersteunen bij het bereiken van je welzijnsdoelen.

Om te beginnen met de eGym cirkel bij De Fysio Box, raden we aan om een persoonlijke kennismaking te plannen. Tijdens deze sessie zullen onze trainers je introduceren aan de eGym cirkel, je persoonlijke instellingen configureren en een aangepast trainingsplan opstellen op basis van jouw doelen.

Ons team van ervaren trainers en fysiotherapeuten staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, zelfs als je specifieke gezondheidsproblemen of blessures hebt. We zullen een persoonlijk trainingsplan opstellen dat rekening houdt met je unieke situatie, om een veilige en effectieve training te waarborgen.

De Fysio Box biedt verschillende abonnementsopties om aan je behoeften te voldoen. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over onze pakketten en tarieven.

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord zijn we toegewijd aan jouw welzijn en succes. Onze eGym cirkel, gecombineerd met professionele begeleiding en ondersteuning, biedt een unieke fitnesservaring die je helpt je persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om je reis naar een fitter, gezonder en vitaler leven te beginnen.