Biocircuit Amsterdam

Wat is Biocircuit en waarom kiezen wij toch voor eGym apparatuur? Ontdek het hier!

Hoe verschilt Biocircuit van traditionele fitnessapparatuur?

Biocircuit springt eruit ten opzichte van conventionele fitnessapparatuur dankzij een vernieuwende aanpak die steeds meer aanhang vindt onder de fitnessgemeenschap in Amsterdam. Deze vooruitstrevende trainingsmethode onderscheidt zich door de integratie van technologie, wat zorgt voor een workout die zowel gepersonaliseerd als efficiënt is. In tegenstelling tot traditionele apparatuur in veel sportscholen, kan het Biocircuit je persoonlijke voorkeuren opslaan en zich automatisch aanpassen aan je fysieke specificaties en kracht elke keer dat je traint. Dit elimineert de noodzaak om apparatuur handmatig in te stellen bij elk bezoek, waardoor je meer tijd overhoudt voor je workout.

Hoewel de Biocircuit al een populaire keuze is in sommige Amsterdamse sportscholen, zetten wij bij De Fysio Box de volgende stap met de implementatie van de eGym Cirkel. Dit geavanceerde systeem revolutioneert je trainingsroutine, waardoor je jouw gezondheids- en fitnessdoelen sneller en op een veiligere manier kunt behalen.

Sport amsterdam noord
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Wat is Biocircuit en wat maakt dat eGym Cirkel een Stap Verder is?

Biocircuit, van Technogym, is een geavanceerd fitnesscircuit dat gebruikmaakt van slimme technologie om een volledig gepersonaliseerde workout te bieden. Elk station binnen het circuit is ontworpen om alle grote spiergroepen aan te pakken, met een programma dat in slechts 30 minuten kan worden voltooid. Dit maakt het ideaal voor de moderne drukbezette individu die op zoek is naar een snelle maar effectieve training.

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord, met ons alternatief voor Biocircuit, geloven we in het herdefiniëren van vitaliteit voor elke leeftijdsgroep. Met onze vooruitstrevende eGym technologie, gecombineerd met persoonlijke begeleiding, introduceren we de sleutel tot een efficiënte en doelgerichte fitnesservaring.

  1. Persoonlijke Aanpassing: Bij je eerste sessie worden je gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, opgeslagen op je persoonlijke chipkaart. Dit betekent dat elk toestel zich automatisch aanpast aan jouw lichaamsafmetingen en krachtniveaus bij elk bezoek.
  2. Efficiëntie: Het Biocircuit is ontworpen om binnen 30 minuten een volledige lichaamstraining te bieden, waardoor het perfect past in een drukke levensstijl.
  3. Deskundige Begeleiding: Gekwalificeerde coaches zijn altijd beschikbaar om te zorgen dat je elk toestel correct gebruikt, en bieden daarnaast ook advies over voeding, beweging en leefstijl.
  4. Dynamische Aanpassing: Het slimme systeem past de trainingsparameters aan op basis van je vooruitgang, waardoor je continu wordt uitgedaagd en sneller persoonlijke doelen bereikt.
  5. Veiligheid en Comfort: De geavanceerde apparatuur zorgt voor een veilige training door de juiste houding en bewegingen te bevorderen, waardoor het risico op blessures wordt verkleind.

Hoewel Biocircuit een efficiënte methode biedt voor een volledige lichaamstraining, biedt de eGym Cirkel bij De Fysio Box een aantal unieke voordelen die het tot de superieure keuze maken:

  • Geavanceerde Personalisatie: De eGym Cirkel gebruikt een cloud-gebaseerd systeem om je vooruitgang en voorkeuren op te slaan, waardoor elke workout volledig is afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen.
  • Dynamische Weerstand: In tegenstelling tot Biocircuit, past de eGym Cirkel de weerstand dynamisch aan tijdens je workout, wat zorgt voor een meer uitgebalanceerde en effectieve training die zowel kracht als uithoudingsvermogen verbetert.
  • Uitgebreide Voortgangstracking: Met de eGym Cirkel kun je je voortgang in real-time volgen via een app, waardoor je gemotiveerd blijft en je doelen sneller bereikt.
  • Veiligheid en Efficiëntie: De eGym Cirkel is ontworpen om de veiligheid te maximaliseren en het risico op blessures te minimaliseren, terwijl het ook een efficiënte training biedt die past binnen een drukke levensstijl.

Van het moment dat je binnenstapt bij De Fysio Box, wordt je meegenomen op een fitnessreis die helemaal over jou gaat. Je persoonlijke eGym-coach verwelkomt je, klaar om je te begeleiden bij elke stap. Met behulp van de eGym technologie wordt een trainingsschema ontworpen dat zo uniek is als jijzelf, met elke machine die zich aanpast aan jouw persoonlijke voorkeuren en prestaties.

Ben je klaar om je fitnessroutine naar een hoger niveau te tillen met de eGym Cirkel? Bezoek De Fysio Box in Amsterdam Noord en ontdek de voordelen zelf. Onze deskundige coaches staan klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden naar je beste zelf. Of je nu net begint met je fitnessreis of een ervaren sporter bent, de eGym Cirkel bij De Fysio Box biedt de sleutel tot het ontgrendelen van je ware potentieel.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over Biocircuit en eGym Cirkel bij De Fysio Box

Biocircuit onderscheidt zich door zijn slimme technologie en persoonlijke aanpak. Elke machine binnen het circuit past zich automatisch aan jouw lichaamsafmetingen en krachtniveaus aan, waardoor je een volledig gepersonaliseerde training krijgt. Dit zorgt voor een efficiëntere en effectievere workout, specifiek afgestemd op jouw doelen.

Een volledige Biocircuit sessie is ontworpen om slechts 30 minuten te duren. Dit maakt het een ideale optie voor diegenen met een druk schema die toch een volledige lichaamstraining willen voltooien.

De frequentie van je trainingen kan variëren afhankelijk van je persoonlijke doelen en schema. Over het algemeen raden we aan om 2 tot 3 keer per week een Biocircuit sessie te volgen voor de beste resultaten.

Ja, Biocircuit kan een uitstekende aanvulling zijn op andere trainingsvormen. Het is een flexibel systeem dat kan worden aangepast aan jouw behoeften, of je nu kracht, flexibiliteit of uithoudingsvermogen wilt verbeteren.

De eGym Cirkel bestaat uit acht volautomatische toestellen die elk gericht zijn op verschillende spiergroepen. Uw persoonlijke eGym polsband slaat alle instellingen op, van zitpositie tot trainingsgewicht. De weerstand van de apparaten past zich automatisch aan uw kracht aan, wat zorgt voor een continue en optimale training. Dit dynamische systeem zorgt ervoor dat u altijd uitgedaagd wordt en maximale resultaten behaalt.

Lid worden van De Fysio Box is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via onze website, telefonisch of door een bezoek te brengen aan onze locatie in Amsterdam Noord. We bieden verschillende lidmaatschapsopties aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw levensstijl en fitnessdoelen past. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het starten van uw reis naar een gezonder en fitter leven.

Bij De Fysio Box zijn we toegewijd aan het bieden van een luxe, gepersonaliseerde fitnesservaring die uw verwachtingen overtreft. Kom langs en ervaar zelf hoe we fitness naar een hoger niveau tillen in het hart van Amsterdam Noord.

Bij De Fysio Box zijn we trots op onze state-of-the-art eGym Cirkel, die een veilige en effectieve training garandeert voor elke gebruiker. Onze persoonlijke begeleiding en resultaatgerichte training, ondersteund door technologische innovatie, maken ons de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne manier om fit te worden en te blijven.