High-End Gym Amsterdam

Fit en vitaal in slechts 30 minuten met onze geavanceerde eGym fitnesstoestellen

Een Revolutionaire High End Gym Amsterdam Noord

Welkom bij De Fysio Box, waar we jouw fitnessreis herdefiniëren met ons baanbrekende eGym concept. Gelegen in het hart van Amsterdam Noord, bieden wij een unieke fitnesservaring die verder gaat dan de standaard sportschoolroutine. Onze geavanceerde eGym cirkel is ontworpen om jou in slechts 30 minuten per sessie fit en vitaal te maken. Dit is niet zomaar een gym – het is een innovatieve benadering van fitness die perfect aansluit bij de snelle, moderne levensstijl.

Bij De Fysio Box geloven we in efficiëntie en effectiviteit. Ons slimme systeem, volledig afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen, zorgt voor gerichte trainingen onder professionele begeleiding, zonder enige tijdverspilling. Hier staat persoonlijke aandacht centraal; groepslessen zoals yoga vind je bij ons niet. In plaats daarvan focussen we op een-op-een begeleiding en op maat gemaakte trainingsmethoden, die variëren van regulier trainen tot geavanceerde technieken zoals isokinetisch, excentrisch en adaptief trainen.

Ontdek bij De Fysio Box hoe je met ons eGym concept je fitnessdoelen sneller en efficiënter kunt bereiken. Onze combinatie van revolutionaire fitnessoplossingen en professionele fysiotherapie staat garant voor een totaalpakket aan welzijn en gezondheid.

Slimme technieken sporten
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Ontdek de Voordelen van de eGym Cirkel bij De Fysio Box

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord hebben we een uniek fitnessconcept gecreëerd dat zich onderscheidt van traditionele sportscholen. Ons eGym systeem biedt een reeks voordelen die bijdragen aan een effectievere en plezierigere fitnesservaring.

 • Persoonlijke Instellingen: Elke eGym-machine wordt afgesteld op jouw persoonlijke gegevens zoals lengte, gewicht en trainingsniveau. Deze aanpak garandeert een op maat gemaakte training die perfect bij jou past.
 • Adaptieve Weerstand: De apparatuur past zich automatisch aan jouw krachtniveau aan. Dit betekent dat de weerstand toeneemt naarmate je sterker wordt, waardoor je continu uitgedaagd blijft.
 • Verschillende Trainingsmodaliteiten: Inclusief regulier, isokinetisch, excentrisch en adaptief trainen, waardoor je lichaam telkens op nieuwe manieren wordt uitgedaagd.
 • Voortdurende Progressie: De variatie in trainingsmethoden helpt bij het voorkomen van plateaus en zorgt voor continue verbetering van je fitheid.
 • Persoonlijke Coaching: Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je fitnessreis.
 • Gerichte Aanpak: De focus ligt op jouw individuele doelen, of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw, of het verbeteren van je algehele conditie.
  • Professionele Fysiotherapie: Naast fitness bieden we ook fysiotherapie aan, wat essentieel is voor een alomvattende benadering van je gezondheid.
  • Gezondheid en Vitaliteit: Ons doel is niet alleen om je fitter te maken, maar ook om je algehele welzijn en energieniveau te verbeteren.

  Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord zijn we meer dan alleen een sportschool; we zijn een community toegewijd aan het verbeteren van gezondheid en welzijn. Ons geavanceerde eGym concept is de sleutel tot een efficiënte en plezierige fitnesservaring, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Stap binnen in de wereld van geoptimaliseerde fitness en ervaar zelf de kracht van onze innovatieve benadering.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over deze High End Gym en het eGym Concept

De Fysio Box onderscheidt zich door de focus op efficiënte, gepersonaliseerde trainingen met behulp van de geavanceerde eGym cirkel. In tegenstelling tot traditionele sportscholen, bieden we een combinatie van high-tech fitnessapparatuur en professionele begeleiding, gericht op het behalen van optimale resultaten in minder tijd. Daarnaast bieden we gespecialiseerde fysiotherapie aan om je algehele welzijn te bevorderen.

De eGym cirkel bestaat uit een reeks volautomatische fitnessapparaten die samen een volledige workout bieden. Elke machine is ontworpen voor een specifieke spiergroep en past zich automatisch aan jouw individuele krachtniveau aan. Door de slimme technologie worden je persoonlijke instellingen opgeslagen en bij elk bezoek automatisch aangepast. Dit zorgt voor een veilige, effectieve en tijdbesparende training.

Absoluut! De eGym cirkel is ideaal voor zowel beginners als ervaren sporters. De apparaten zijn eenvoudig in gebruik en worden volledig aangepast aan jouw niveau en doelen. Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je op een veilige en effectieve manier traint.

Ja, met de eGym cirkel kun je je voortgang eenvoudig volgen. De apparaten registreren je prestaties en passen de weerstand automatisch aan naarmate je sterker wordt. Bovendien kun je via de eGym app je vooruitgang bijhouden en je trainingen personaliseren.

Zeker! Naast het eGym concept, beschikken we over een team van ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van blessures en het ondersteunen van specifieke gezondheidsdoelen. Onze holistische benadering zorgt ervoor dat je niet alleen fitter wordt, maar ook gezonder en vitaler.

Je kunt eerst een gratis proefles volgen en langs  komen bij onze locatie in Amsterdam Noord. We bieden verschillende lidmaatschapsopties aan, die allemaal toegang geven tot de eGym cirkel en onze andere faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een rondleiding te plannen.