5x eGym locaties

Waar vind je sportscholen met eGym-apparatuur? Ontdek onze top 5 hier.

Nederland biedt een breed scala aan hoogwaardige sportscholen die passen bij elke fitnessstijl en voorkeur. De kern van de eGym Cirkel, een circuit van volautomatische krachttoestellen, gaat net een stapje verder. Deze toestellen zijn ontworpen om een complete workout te bieden voor alle belangrijke spiergroepen van het lichaam. Met behulp van de nieuwste innovaties op het gebied van fitnessapparatuur, zorgt de eGym Cirkel voor een veilige, effectieve en vooral efficiënte training. Ontdek hieronder de top 5 sport locaties met eGym toestellen.

1. De Fysio Box Amsterdam Noord

Bij De Fysio Box, een pionier in de fitnessindustrie gelegen in het bruisende Amsterdam Noord vind je een gloednieuwe eGym-cirkel! Wij zijn niet zomaar een sportschool; wij zijn een toevluchtsoord voor iedereen die streeft naar vitaliteit en welzijn, ongeacht leeftijd. Onze kernfilosofie draait om de integratie van geavanceerde eGym technologie met deskundige persoonlijke begeleiding. Dit unieke samenspel stelt ons in staat om een fitnesservaring te bieden die niet alleen naadloos en efficiënt is, maar ook op maat gemaakt voor elke individuele gebruiker.

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

The Fitnessclub Delft onderscheidt zich door de implementatie van de eGym Cirkel, waarmee leden een op maat gemaakte trainingservaring genieten. Dit systeem past zich automatisch aan individuele profielen aan, optimaliseert elke workout voor effectiviteit en veiligheid. Met een focus op innovatie en persoonlijke begeleiding, biedt The Fitnessclub Delft een omgeving waar technologie en welzijn hand in hand gaan, ondersteunend op de reis naar een gezonder leven.

Exclusief in Den Haag, de eGym slimme krachtcirkel! eGym is synoniem aan een efficiënte en veilige workout voor snelle resultaten. Perfect voor wie een druk leven leidt met werk, familie en sociale verplichtingen, maar toch fit en vitaal wil blijven zonder veel tijd te investeren. Zelfs als je al een tijdje niet actief bent geweest, biedt trainen met eGym de ideale start!

Of je nu je gezondheid wilt verbeteren, sterker wilt worden, of aan je conditie wilt werken, URSUS biedt met de toevoeging van eGym een uitgebreid scala aan sportprogramma’s en faciliteiten voor zowel individuele als groepstrainingen.

CityFit biedt een gezellige en ontspannen sportomgeving met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht, nu verrijkt met eGym voor een nog completere ervaring, beschikbaar 7 dagen per week. Kiezen voor sporten bij CityFit houdt in dat je toegang hebt tot een breed aanbod van cardio- en krachttraining, inclusief eGym, of kunt deelnemen aan een van de vele groepslessen die wekelijks worden aangeboden.

Persoonlijke Begeleiding: Meer dan Alleen Fitness

Bij De Fysio Box geloven we dat fitness verder gaat dan alleen lichamelijke oefeningen. Daarom bieden wij professionele begeleiding die niet alleen gericht is op je workouts, maar ook op voedingsadvies, leefstijlbegeleiding en persoonlijke doelstellingen. Onze deskundige trainers zorgen ervoor dat je op een plezierige en effectieve manier je sportieve doelen bereikt.

De Sleutel tot Succes:

 • Individuele Aanpak: Elke cliënt ontvangt een persoonlijk trainingsprogramma.
 • Voedingsadvies: Essentieel voor een gezond lichaam en een optimale training.
 • Leefstijlcoaching: Wij helpen je bij het maken van duurzame veranderingen in je dagelijks leven.
 • De integratie van de eGym technologie met persoonlijke begeleiding zorgt voor een unieke balans tussen mens en machine. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte fitnesservaring te bieden die rekening houdt met je persoonlijke lichaam, doelen en voorkeuren.

  Innovatie in Actie:

 • Adaptieve Trainingsprogramma’s: Je training evolueert mee met je vorderingen.
 • Nulmeting en Regelmatige Evaluaties: We volgen je vooruitgang en passen je training daarop aan.
 • Efficiënte Training: Maximaliseer resultaten in minimale tijd.
  • Tijdbesparend: Ons unieke 30-minuten concept is ontworpen om in jouw drukke schema te passen, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Personalisatie: Het eGym systeem past zich aan jouw persoonlijke behoeften en vooruitgang aan, waardoor elke workout op maat gemaakt is voor jou.
  • Veiligheid en Comfort: De hypermoderne apparatuur garandeert een veilige training, terwijl onze faciliteiten zorgen voor een comfortabele en uitnodigende omgeving.

  Bij De Fysio Box geloven we dat de juiste begeleiding het verschil maakt. Onze deskundige coaches staan klaar om je door elke stap van je fitnessreis te leiden, van het instellen van de apparatuur tot het aanbieden van voedingsadvies en leefstijltips. Wij zijn jouw partners in fitness, toegewijd aan jouw succes.

  Bij De Fysio Box gaat het om meer dan alleen sporten; het gaat om een levensstijl. Een levensstijl waarbij je elke keer dat je onze eGym Cirkel betreedt, de kracht voelt van geavanceerde technologie die perfect in harmonie werkt met deskundige, persoonlijke begeleiding. Wij zijn er om jouw sportieve doelen werkelijkheid te laten worden, of je nu streeft naar een strakker lichaam, meer spierkracht of een betere algemene gezondheid.

  • Geavanceerde Technologie: Ervaar hoe onze volautomatische toestellen jouw training naar een hoger niveau tillen.
  • Veilig en Effectief: Verminder het risico op blessures met onze veilig en nauwkeurig afgestelde apparatuur.
  • Compleet Aangepast: Jouw lichaam, jouw training. Onze apparaten passen zich aan jou aan, niet andersom.

  Plan direct een gratis proefles

  Gratis proefles - transparant

  Veelgestelde Vragen over eGym bij De Fysio Box

  De eGym Cirkel is een revolutionair circuit van slimme krachttoestellen die samen een volledige workout bieden voor alle belangrijke spiergroepen. Deze toestellen passen zich automatisch aan jouw persoonlijke behoeften en doelen aan, waardoor je een efficiënte en effectieve training krijgt in slechts 30 minuten.

  Elke lid van De Fysio Box krijgt een persoonlijke eGym polsband. Deze polsband slaat al je instellingen en voorkeuren op, zoals zitpositie en trainingsgewicht. Wanneer je een toestel benadert, herkent het jouw polsband en past het automatisch de instellingen aan op basis van je opgeslagen gegevens.

  Absoluut! eGym is perfect voor zowel beginners als gevorderde sporters. De toestellen zijn gebruiksvriendelijk en onze deskundige trainers zijn altijd beschikbaar om je te begeleiden en ondersteunen, ongeacht je fitnessniveau.

  We raden aan om minimaal twee keer per week te trainen op de eGym Cirkel voor optimale resultaten. Natuurlijk kan dit variëren afhankelijk van je persoonlijke fitnessdoelen en schema.

  De Fysio Box onderscheidt zich door onze focus op efficiënte, gepersonaliseerde trainingen met behulp van de eGym Cirkel. Deze technologie, gecombineerd met onze deskundige 1-op-1 begeleiding en een warme, ondersteunende gemeenschap, zorgt voor een unieke fitnesservaring die is ontworpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

  Ja, eGym kan een effectief onderdeel zijn van een gewichtsverliesprogramma. In combinatie met goede voeding en andere vormen van lichaamsbeweging, kan eGym helpen bij het opbouwen van spiermassa en het verhogen van je metabolisme, wat bijdraagt aan gewichtsverlies.

  Lid worden van De Fysio Box is eenvoudig. Bezoek onze website om je online aan te melden of kom persoonlijk langs bij onze locatie in Amsterdam Noord. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het starten van je fitnessreis.