Ons concept

In 5 stappen naar een gezonde leefstijl

Stap 1

Jouw gezondheidsreis begint hier

Bij je eerste bezoek aan De Fysio Box zetten we de eerste stappen naar een fittere, gezondere jij. Dit begint met een grondige en deskundige screening. We bespreken je persoonlijke doelen en eventuele hindernissen, en krijgen zo een duidelijk beeld van je huidige gezondheidsstatus. Met behulp van onze geavanceerde HUB voeren we tests uit om je biologische leeftijd te bepalen. Samen stellen we een specifiek en doelgericht plan op om jouw gezondheid te optimaliseren.

 • Persoonlijke kennismaking
 • Deskundige screening
 • Gedetailleerde gezondheidsanalyse
 • Bepalen biologische leeftijd
 • Opstellen doelgericht plan
Sporten in Amsterdam Noord
Egym begeleiding

Stap 2

Persoonlijk begeleidingstraject

Bij De Fysio Box werken we met 5 specifieke Zones om je doelstellingen systematisch en effectief aan te pakken. Elke Zone omvat unieke trainingen en gezondheidsadviezen. Je hebt regelmatig contactmomenten met onze coaches in elke fase, en na het voltooien van een Zone evalueren we je vooruitgang middels een nieuwe meting. Zo krijg je een helder en gericht traject waarbij jouw vooruitgang centraal staat.

 • Op maat gemaakt traject
 • Diversiteit in trainingsaanpak
 • Regelmatige coachingsgesprekken
 • Directe feedback op vooruitgang
 • Bewezen resultaten
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Stap 3

Training met precisie en gemak

Met een duidelijk beeld van jouw gezondheid en doelstellingen, begint het echte werk. Onze geavanceerde toestellen zijn volautomatisch en worden persoonlijk voor jou ingesteld. Dankzij je eigen polsband zijn alle instellingen direct beschikbaar. Binnen 30 minuten heb je een volwaardige training voltooid. Ervaar training zoals het bedoeld is: eenvoudig, veilig en effectief.

 • Automatisch aangepaste toestellen
 • Train op jouw tempo, veilig en efficiënt
 • Deskundige begeleiding
 • Comfortabele “boutique” ambiance
 • Omringd door gemotiveerde sporters
Slim Sporten bij DeFysioBox

Stap 4

Data-geleide begeleiding

Jouw vooruitgang wordt gedreven door een combinatie van professionele expertise en nauwkeurige data van onze toestellen. Met je persoonlijke polsband en app heb je altijd inzicht in je prestaties. Onze periodieke evaluaties, uitgevoerd in een relaxte sfeer, zorgen ervoor dat je altijd op koers blijft richting jouw persoonlijke doelen.

 • Direct overzicht van jouw vooruitgang
 • Persoonlijke trainingspolsband en app
 • Regelmatige check-ins
 • Ondersteuning zowel binnen als buiten de gym
 • Toegankelijk en benaderbaar

Stap 5

Samen sterker in onze community

Bij De Fysio Box ligt de nadruk op kwaliteit, niet kwantiteit. In een luxueuze, ontspannen omgeving werk je samen met specialisten en gelijkgestemden aan je doelen. Hier bouw je niet alleen aan je gezondheid, maar ook aan waardevolle relaties. Deze hechte community vormt de perfecte setting voor een blijvende, gezonde levensstijl.

 • Ontspannen en vriendelijke sfeer
 • Verbinding binnen een hechte groep
 • Omringd door gelijkgestemden
 • Persoonlijke aandacht voorop
Samen sporten Amsterdam Noord

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant