Sport Amsterdam Noord

Sport in Amsterdam Noord met onze geavanceerde apparatuur!

Sport Amsterdam Noord: Revolutioneer Je Fitness Met ons eGym Concept

In de bruisende buurt van Amsterdam-Noord, waar innovatie en gezondheid samenkomen, introduceert De Fysio Box een baanbrekend concept dat jouw kijk op fitness volledig zal transformeren. Vergeet de lange uren in de sportschool en de standaard fitnessroutines. Met ons geavanceerde eGym cirkel concept, een slimme combinatie van technologie en persoonlijke begeleiding, word je in slechts 30 minuten per sessie fit en vitaal. Deze unieke trainingsmethode, speciaal ontwikkeld voor degenen die efficiëntie en effectiviteit in hun training willen integreren, is afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen en biedt een op maat gemaakte ervaring die je nergens anders in Amsterdam-Noord zult vinden.

Bij De Fysio Box zetten we ons in voor jouw welzijn door een holistische benadering van fitness en gezondheid te bieden. Naast onze revolutionaire eGym cirkel, hebben we professionele fysiotherapie beschikbaar om je welzijn te completeren, zodat je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker wordt. Stap binnen in een wereld waar fitness ontmoet innovatie en laat ons je begeleiden naar je echte potentieel.

voordelen kleine groepslessen
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

De Voordelen van eGym bij De Fysio Box: Personalisatie, Efficiëntie en Innovatie

Bij De Fysio Box in Amsterdam-Noord staat jouw persoonlijke fitnessreis centraal. Ons eGym concept is ontworpen om jouw training naar een hoger niveau te tillen door een combinatie van geavanceerde technologie en deskundige begeleiding. Ontdek hoe onze aanpak jouw benadering van fitness kan transformeren:

  • Smart Technology: Elk eGym toestel is uitgerust met slimme technologie die jouw individuele behoeften en doelen begrijpt. Van je eerste krachttest tot elke volgende sessie, de eGym past zich automatisch aan jouw progressie aan.
  • Persoonlijke Instellingen: Jouw lengte, gewicht, en voorkeurszitpositie worden opgeslagen op een persoonlijke eGym polsband, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte workout ervaring.
  • 30 Minuten Circuit: Ontworpen voor de moderne drukke levensstijl, maakt ons eGym circuit een volledige workout mogelijk in slechts 30 minuten. Dit maakt regelmatig trainen toegankelijker, zelfs voor degenen met een krap schema.
  • Variërende Trainingsmethoden: Ons eGym concept omvat verschillende trainingsmethoden zoals regulier, isokinetisch, excentrisch, en adaptief trainen, waardoor elke sessie uitdagend en effectief blijft.
  • Gekwalificeerde Trainers: Ons team van gecertificeerde trainers staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat je het meeste uit elke trainingssessie haalt.
  • Voortdurende Motivatie: Onze empathische aanpak helpt je gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken, met regelmatige feedback en aanmoediging.
  • Laatste Technologie: De Fysio Box blijft vooroplopen door de nieuwste fitnessinnovaties en technologieën te integreren, zodat jouw ervaring altijd state-of-the-art is.
  • Veilig en Effectief: Onze apparatuur en trainingen zijn ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, waardoor risico’s op blessures worden geminimaliseerd en de effectiviteit van elke sessie wordt gemaximaliseerd.

Door deze elementen te combineren, biedt De Fysio Box in Amsterdam-Noord een unieke fitnesservaring die niet alleen jouw lichaam, maar ook je perceptie van wat mogelijk is in de sportschool, transformeert. Sluit je aan bij onze community en ervaar zelf de toekomst van fitness met het eGym concept, waar jouw persoonlijke doelen en welzijn altijd onze prioriteit zijn.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over fitness en sport in Amsterdam-Noord bij De Fysio Box.

eGym is een innovatief fitnessconcept dat gebruikmaakt van volautomatische toestellen voor een gepersonaliseerde en efficiënte workout. Bij De Fysio Box wordt elk toestel afgestemd op jouw individuele behoeften, waarbij je persoonlijke instellingen worden opgeslagen op een eGym polsband. Dit zorgt voor een naadloze ervaring waarbij de weerstand automatisch wordt aangepast op basis van jouw vooruitgang.

eGym is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en effectieve manier om te trainen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Het is bijzonder voordelig voor mensen met een drukke agenda die in korte tijd een volledige workout willen voltooien.

Bij De Fysio Box combineren we eGym met professionele begeleiding en fysiotherapie, waardoor we niet alleen focussen op fitness maar ook op jouw algehele welzijn. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften.

Een volledige eGym circuit bij De Fysio Box duurt slechts 30 minuten, waardoor het een ideale optie is voor mensen met een beperkte tijd maar die toch hun fitnessdoelen willen bereiken.

De frequentie van je trainingen kan variëren afhankelijk van je persoonlijke doelen en schema. Onze trainers adviseren meestal 2 tot 3 sessies per week voor optimale resultaten.

Absoluut! eGym is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn voor zowel beginners als ervaren sporters. Onze trainers zullen je begeleiden bij het instellen van de apparatuur en ervoor zorgen dat je elke oefening correct en veilig uitvoert.

Je voortgang wordt automatisch bijgehouden via je persoonlijke eGym polsband. Deze gegevens worden gebruikt om je trainingen voortdurend aan te passen en te optimaliseren, zodat je gestaag vooruitgang boekt.

Ja, bij De Fysio Box bieden we persoonlijke begeleiding door deskundige trainers die ervoor zorgen dat je het meeste uit elke sessie haalt. Ze zijn beschikbaar om je te ondersteunen, te motiveren en aan te passen waar nodig.

Beginnen is eenvoudig. Neem contact met ons op via onze website of bezoek ons direct in Amsterdam-Noord om je aan te melden. Ons team zal je verwelkomen en een introductiesessie regelen om je op weg te helpen.

Door deze veelgestelde vragen te beantwoorden, hopen we je een duidelijker beeld te geven van wat je kunt verwachten van het eGym concept bij De Fysio Box. We zijn toegewijd aan jouw welzijn en staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een fitter, gezonder en vitaler leven.