Sportschool Amsterdam Noord

Fit en vitaal in 30 minuten

Hoe De Fysio Box in Amsterdam-Noord zich onderscheid

Amsterdam-Noord ligt niet langer in de schaduw als het gaat om toplocaties voor sportliefhebbers. Deze bruisende wijk heeft zich ontpopt als het nieuwe fitness hart van de stad. Bij De Fysio Box vind je niet alleen een goede sportschool en fysiotherapie, maar ervaar je de luxe van trainen op een effectieve manier in een omgeving waar kwaliteit en comfort centraal staan. 

Bij ons draait alles om efficiëntie en effectiviteit. Een van de manieren waarop we ons onderscheiden, is door de nadruk te leggen op circuit training. Deze trainingsmethode zorgt ervoor dat je weinig tijd kwijt bent, terwijl je toch veel calorieën verbrandt. Dus of je nu een druk schema hebt of gewoon snel resultaat wilt zien, De Fysio Box biedt de oplossing die past bij jouw levensstijl. Je traint intensief, bereikt snel je doelen en geniet van elke sessie in onze unieke sportschool.

Sporten in Amsterdam Noord
Sporten in Amsterdam Noord
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader
Samen sporten Amsterdam Noord

Samen trainen: De kracht van groep workouts

Voor velen die in Amsterdam-Noord wonen, gaat fitness niet alleen om het bereiken van persoonlijke doelen, maar ook om het gemeenschapsgevoel. In groepsverband trainen biedt de unieke kans om niet alleen jezelf te pushen, maar ook gemotiveerd te worden door anderen. De kracht van groep workouts ligt in de gedeelde energie en motivatie, waardoor elke sessie levendiger en effectiever wordt. Het is meer dan alleen een workout; het is een ervaring waarbij de lokale gemeenschap van Amsterdam-Noord samenkomt om gezonder en sterker te worden.

Samen sporten Amsterdam Noord
eGym

Met 30 minuten sporten een vitaler leven

Wist je dat je met slechts 30 minuten sporten zowel fysieke als mentale voordelen kunt behalen? 

Wat maak circuit training zo aangenaam?

Circuit training is al jaren een favoriet in de fitnesswereld, en dat is niet zonder reden. Het circuit concept combineert een reeks oefeningen die achter elkaar worden uitgevoerd, waardoor je zowel je uithoudingsvermogen als kracht traint in één vloeiende sessie. Wat circuittraining zo aangenaam maakt, is de variatie; je wisselt snel tussen verschillende oefeningen, wat de routine doorbreekt en verveling voorkomt. Bovendien biedt het de mogelijkheid om in een korte tijdspanne een volledige lichaamstraining te krijgen. De dynamiek en efficiëntie van het circuit concept zorgen ervoor dat je elke keer weer met enthousiasme naar je training uitkijkt.

Trainingsschema op maat DeFysioBox
Trainingsplan

op maat gemaakt

Slimme technieken sporten
Automatisch ingesteld

op jouw plan

Sporten in Amsterdam Noord
Analyse

samen fit en vitaal

Innovaties en trends in fitness

De fitnesswereld is voortdurend in beweging, met nieuwe innovaties en trends die de manier waarop we trainen herdefiniëren.

Van de charme van oude sportscholen in historisch Amsterdam, waar ouderwetse gewichten en eenvoudige toestellen de norm waren, naar de hypermoderne fitnesscentra van de tijd van nu; de evolutie is opmerkelijk. Wij omarmen deze transformatie door het beste van beide werelden te combineren. Waar oude sportscholen een gevoel van gemeenschap en eenvoud boden, voegt de technologie van de tijd van nu geavanceerde apparatuur en geoptimaliseerde trainingsmethoden toe. Het resultaat is een ervaring die zowel authentiek als ultramodern is, waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

 Een van de meest opvallende vooruitgangen die we bij De Fysio Box hebben omarmd, is de technologie waarbij toestellen automatisch worden ingesteld op de gebruiker. Hiermee wordt niet alleen je training geoptimaliseerd, maar is er ook aanzienlijk minder kans op blessures. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat je altijd veilig en efficiënt kunt trainen, met de zekerheid dat je het maximale uit elke sessie haalt.

In het drukke leven van vandaag is het vinden van tijd voor fitness soms een uitdaging. Maar wist je dat je met slechts 30 minuten sporten al enorme voordelen kunt behalen? Wij gebruiken de nieuwste digitale fitnessapparatuur waarmee toestellen automatisch worden ingesteld op jouw persoonlijke behoeften. Personal trainers zijn aanwezig om begeleiding te bieden, of je nu kiest voor een individuele training of het trainen in groepsverband. Dankzij een geweldig team en state-of-the-art faciliteiten, krijg je in 30 minuten een volledige workout die je leven verrijkt. En met onze ruime openingstijden, 6 dagen per week, is er altijd een moment dat bij jou past!

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant