Personal training Amsterdam Noord

Ontdek het alternatief voor personal training met onze slimme eGym apparatuur

Introductie tot De Fysio Box

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord zijn we niet zomaar een sportschool; we zijn een broedplaats voor gezondheid en vitaliteit. Onze aanpak is uniek: we combineren de revolutionaire eGym technologie met persoonlijke begeleiding. Dit zorgt voor een naadloze fitnesservaring die in slechts 30 minuten past bij jouw drukke levensstijl.

Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader
Senioren fitness Amsterdam

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Voordelen van eGym Technologie

Ontdek de magie van De Fysio Box in Amsterdam Noord, waar persoonlijke training en innovatieve technologie samensmelten om jouw fitnesservaring te transformeren. 

De eGym Cirkel is niet zomaar een verzameling fitnessapparatuur; het is een slim en efficiënt circuit. Elk toestel is ontworpen om zich automatisch aan te passen aan jouw unieke lichaamsbouw en krachtniveau. Dit betekent dat je in slechts 30 minuten een complete training kunt krijgen, ideaal voor drukke schema’s.

Jouw persoonlijke eGym-coach stelt de apparaten eenmalig voor je in. Jouw zitpositie, trainingsgewicht en voorkeuren worden veilig opgeslagen op jouw persoonlijke polsband. Dit garandeert niet alleen gemak bij elke sessie, maar ook een op maat gemaakte training voor maximale resultaten.

  • Personalisatie: Elk apparaat in onze eGym cirkel is volledig aanpasbaar aan uw lichaam en fitnessniveau. Door gebruik te maken van een persoonlijke eGym polsband, worden al uw gegevens, zoals lengte, gewicht en trainingsinstellingen, opgeslagen voor een naadloze en efficiënte ervaring.
  • Variëteit in Trainingsmethoden: Ons aanbod omvat verschillende trainingsstijlen, waaronder reguliere training, isokinetisch, excentrisch en adaptief trainen. Deze methoden zijn ontworpen om maximale resultaten te behalen, ongeacht uw fitnessniveau.

Onze trainers gaan verder dan alleen het instellen van machines. Ze bieden ook waardevolle adviezen over voeding, bewegen en levensstijl. Dit holistische benadering garandeert een alomvattende aanpak van jouw gezondheid en fitness.

Aandacht voor Elk Individu

Bij De Fysio Box geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een ervaren atleet, onze trainers zijn toegewijd aan het bieden van begeleiding op maat.

Doelgerichte Trainingen

Of je nu fysieke klachten wilt aanpakken, cosmetische doelen hebt, of gewoon vitaler wilt leven, onze persoonlijke trainingssessies zijn ontworpen om jouw specifieke doelen te bereiken. Onze benadering is niet één maat voor allen; het is een op maat gemaakt plan dat evolueert met jouw vooruitgang.

De Kracht van Techniek

Techniek is cruciaal in elke training. Onze trainers zorgen ervoor dat je elke beweging correct uitvoert, waardoor het risico op blessures wordt verminderd en de effectiviteit van je training wordt gemaximaliseerd.

Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, jong of oud, De Fysio Box is er voor iedereen. Ons aanbod is divers en onze aanpak is inclusief. Wij geloven dat iedereen de kans verdient om op een gezonde en plezierige manier te werken aan hun fitness.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over De Fysio Box en Personal Training in Amsterdam Noord

De Fysio Box onderscheidt zich door onze combinatie van state-of-the-art eGym technologie en persoonlijke begeleiding. Ons unieke 30-minuten trainingsconcept is efficiënt en effectief, ontworpen om in ieders schema te passen. Bovendien bieden we persoonlijke aandacht en op maat gemaakte adviezen, gericht op het behalen van jouw specifieke gezondheids- en fitnessdoelen.

Absoluut! Onze faciliteit en programma’s zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderden te accommoderen. Onze trainers zijn ervaren in het werken met diverse niveaus van fitheid en kunnen trainingen aanpassen aan jouw individuele behoeften.

Elke trainingssessie bij De Fysio Box is ontworpen om binnen 30 minuten te voltooien, wat zorgt voor maximale efficiëntie zonder in te boeten aan kwaliteit of effectiviteit.

Ja, onze diensten gaan verder dan alleen lichamelijke training. Onze trainers bieden ook advies over voeding en levensstijl om een holistische benadering van gezondheid en welzijn te garanderen.

Jazeker, onze eGym apparatuur werkt één-op-één met jou samen om je fitnessdoelen te bereiken. De techniek is volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

De eGym technologie is ontworpen om een gepersonaliseerde en efficiënte workoutervaring te bieden. De machines passen zich automatisch aan jouw instellingen aan, wat zorgt voor een veilige en effectieve training. Bovendien houdt de eGym-app jouw voortgang bij, waardoor je gemotiveerd blijft en je doelen sneller bereikt.

De frequentie van trainingen hangt af van jouw persoonlijke doelen en fitheidsniveau. Onze trainers kunnen een trainingsprogramma opstellen dat past bij jouw specifieke behoeften. Over het algemeen raden we aan om minstens twee tot drie keer per week te trainen voor het beste resultaat.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken of direct contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te verwelkomen bij De Fysio Box.