Sporten in Amsterdam Noord

Wordt fit en vitaal in slechts 30 minuten door te sporten in Amsterdam Noord met onze eGym apparatuur

Revolutionair sporten in Amsterdam Noord bij De Fysio Box

De Fysio Box in het hart van Amsterdam-Noord onderscheid zich met een unieke fitnesservaring die je kijk op trainen volledig zal transformeren. Met ons geavanceerde eGym concept, speciaal ontworpen voor diegenen die efficiënt en effectief willen trainen, zeg je vaarwel tegen urenlang zwoegen in de sportschool. Onze eGym cirkel maakt het mogelijk om binnen slechts 30 minuten per sessie een volledige workout te voltooien, perfect afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen. Dit slimme trainingsysteem, gecombineerd met professionele begeleiding en ondersteund door top-notch fysiotherapie, garandeert niet alleen een verbetering van je fysieke conditie maar ook van je algehele welzijn. Bij De Fysio Box gaan we verder dan traditionele trainingsmethoden; we bieden een toekomstgerichte aanpak waarbij persoonlijke aandacht en technologische innovatie hand in hand gaan. Ontdek hoe onze eGym cirkel jouw benadering van fitness kan revolutioneren, zonder dat je daarbij tijd verspilt.

senior fitness programmas noord
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Amsterdam Noord sport en beweegt met eGym

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord hebben we de traditionele fitnessroutine heruitgevonden met onze state-of-the-art eGym cirkel. Deze innovatieve benadering van fitness is niet alleen een gamechanger voor iedereen die zijn tijd efficiënt wil gebruiken, maar biedt ook een scala aan voordelen die verder gaan dan de conventionele trainingsmethoden. Hieronder verkennen we de unieke aspecten en voordelen van trainen met eGym bij De Fysio Box.

  • Gepersonaliseerde Instellingen: Elk toestel binnen de eGym cirkel wordt eenmalig ingesteld op basis van jouw persoonlijke gegevens, zoals lengte, gewicht, en trainingsvoorkeuren. Deze gegevens worden opgeslagen op een persoonlijke eGym polsband, waardoor elke sessie op maat gemaakt is voor jouw lichaam en doelen.
  • Adaptieve Weerstand: De weerstand van de toestellen past zich automatisch aan jouw krachtniveau aan. Dit zorgt ervoor dat je altijd op het optimale niveau traint, waardoor de kans op blessures vermindert en de effectiviteit van je workout toeneemt.
  • Diverse Trainingsmethoden: Met opties zoals regulier, isokinetisch, excentrisch, en adaptief trainen, biedt eGym een gevarieerde circuit training dat alle aspecten van fysieke fitheid aanspreekt. Deze methoden zorgen voor afwisseling in je training en stimuleren continue vooruitgang.
  • Efficiëntie: In slechts 30 minuten per sessie doorloop je een volledige workout die elke spiergroep target. Het is niet meer nodig om daily workouts te doen dankzij eGym. Dit maakt het ideaal voor drukke professionals of iedereen die tijd wil besparen terwijl ze fit blijven.
  • Veiligheid en Begeleiding: Onder begeleiding van onze deskundige trainers en met de automatische aanpassingen van de eGym toestellen, train je altijd veilig en binnen jouw mogelijkheden. Dit minimaliseert het risico op blessures en zorgt voor een gezonde progressie.
  • Meetbare Resultaten: Door de slimme technologie van eGym kun je jouw vooruitgang nauwkeurig volgen. Dit motiveert en biedt concrete doelen om naartoe te werken.
  • Compleet Welzijn: Naast fysieke training bieden we bij De Fysio Box ook professionele fysiotherapie aan. Dit holistische aanbod zorgt ervoor dat je niet alleen fitter wordt, maar ook eventuele pijnpunten aanpakt en je algehele welzijn verbetert.

Bij De Fysio Box combineren we geavanceerde trainingsmethoden met persoonlijke begeleiding en deskundige fysiotherapeutische zorg. Ons team van ervaren trainers en fysiotherapeuten biedt een integrale aanpak voor jouw welzijn, ondersteunend bij zowel je fitnessdoelstellingen als je algehele gezondheid en herstelprocessen.

  • Persoonlijke Aandacht: Onze professionals staan klaar om je te begeleiden bij de eGym cirkel en helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt fitnessplan, specifiek ontworpen voor jouw persoonlijke behoeften.
  • Fysiotherapeutische Ondersteuning: Voor cliënten die herstellen van blessures of kampen met specifieke gezondheidsproblemen, bieden we gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg aan om je herstel te bevorderen en je te helpen sneller je optimale fitheid te bereiken.

In Amsterdam Noord is De Fysio Box jouw partner voor succes op het gebied van fitness. Onze combinatie van de nieuwste eGym technologie, persoonlijke begeleiding en professionele zorg onderscheidt ons als jouw ideale fitnesspartner. Kom langs en ontdek de toekomst van fitness bij De Fysio Box.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over Sporten met eGym in Amsterdam Noord

De eGym cirkel onderscheidt zich door de combinatie van technologische innovatie en personal training. Ons concept is speciaal ontworpen voor diegenen die in Amsterdam Noord wonen of werken en op zoek zijn naar een efficiënte, maar toch grondige workout. Met functies zoals isokinetisch en excentrisch trainen, bieden we een diversiteit aan trainingsmethoden die afgestemd zijn op jouw persoonlijke fitnessdoelen. Het is kortom een geweldige workout experience.

Onze eGym cirkel is niet alleen gericht op het verbeteren van je fysieke conditie door middel van regulier trainen, maar ook op het bevorderen van je algehele welzijn. De combinatie van adaptief trainen en professionele fysiotherapie zorgt voor een holistische benadering van fitness, waarbij zowel kracht als mobiliteit worden aangepakt.

Absoluut. Bij De Fysio Box geloven we in persoonlijke aandacht voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau. Voor beginners in Amsterdam Noord bieden we een veilige en benaderbare omgeving waar je onder deskundige begeleiding kennis kunt maken met de eGym cirkel. Onze trainers zorgen ervoor dat je de technisch uitvoeren van de oefeningen onder de knie krijgt, zodat je met vertrouwen kunt trainen.

  • Zeker, expats in Amsterdam Noord vinden bij De Fysio Box een gastvrije gemeenschap waarbij geen groepslessen zoals yoga worden aangeboden, maar waar de focus ligt op individuele progressie en welzijn. Ons aanbod is inclusief, met aandacht voor techniek en persoonlijke groei, waardoor het een ideale keuze is voor expats die op zoek zijn naar een kwalitatieve fitnesservaring.

Om te beginnen met eGym bij De Fysio Box, kun je het beste een bezoek brengen aan onze locatie in Amsterdam Noord of contact opnemen via onze website. We bieden een introductiesessie aan waarin je kennismaakt met het eGym concept en we samen jouw persoonlijke doelen bespreken. Tijdens deze sessie stellen we ook alle eGym-toestellen voor je in, zodat je veilig en effectief aan de slag kunt.

De eGym cirkel bij De Fysio Box is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Door de efficiëntie van de workouts en de begeleiding van onze personal trainers, biedt het een duurzame benadering van fitness waarbij overtraining en blessures worden voorkomen. Dit zorgt voor een langdurige en gezonde relatie met sporten, waardoor je gemotiveerd blijft om je fitnessdoelen te bereiken.