Vergoedingen en tarieven

Onze transparante tarieven en vergoedingsmogelijkheden maken kwaliteitszorg toegankelijk voor iedereen

Bij De Fysiobox geldt het volgende voor behandelingen

Voor de behandeling reserveren wij 30 minuten (dit is inclusief administratie tijd en het plannen van een vervolg afspraak). Om de behandeltijd zo effectief mogelijk te benutten, vragen wij u om uw agenda paraat te hebben zodat dit niet onnodig van uw behandeltijd af gaat.

Voor een uitgebreide screening rekenen wij 60 minuten, dit zal gerekend worden als een dubbele zitting. Ook dit is inclusief administratietijd.

Echografie

Voor het maken van een echo rekenen wij geen extra kosten bij bestaande cliënten van de praktijk. Komt u voor een éénmalig consult echografie, dan rekenen wij altijd een dubbele zitting.

Kosten fysiotherapie

Voor een standaardsessie fysiotherapie brengen wij €40 in rekening. Indien u kiest voor een uitgebreide sessie van 60 minuten, bedraagt de prijs €80.

Voor het jaar 2024 hebben wij overeenkomsten gesloten met alle verzekeraars die onderdeel zijn van Achmea (zoals Zilveren Kruis), VGZ, Menzis, Caresq, Zorg en Zekerheid, A.S.R, en ONVZ.

Mocht u verzekerd zijn bij een andere verzekeringsmaatschappij, dan verzoeken wij u om direct na uw behandeling te betalen. U ontvangt een factuur die u vervolgens kunt indienen bij uw verzekeraar. Over het algemeen worden deze kosten volledig vergoed, maar er zijn situaties waarin slechts 75% van de kosten wordt vergoed.

Verzekering Fysiotherapie Amsterdam

Unieke aanpak

Bij De Fysio Box nemen wij uw lichamelijke klachten serieus. Wij kijken naar een totale aanpak voor uw herstel, dus niet alleen waar de pijn zit. Door onze unieke aanpak hebben wij vaak snel resultaat.

Extra handelingen zoals echografie, Dry-needling, tapen, nazorg d.m.v. video’s worden niet extra berekend, dit zien wij als onze service naar u.

Wij zien vernieuwing d.m.v. opleidingen en cursussen als belangrijk criteria in ons vakgebied, wij blijven daarom ook regelmatig deelnemen aan opleidingen en cursussen.

Het bezig zijn met u gezondheid is onze prioriteit. Onnodig veel tijd doorbrengen aan administratie die uw gezondheid niet bevordert, denk aan onnodig veel vragenlijsten, zien wij niet als meerwaarde.

Neem contact met ons op

Contact formulier Fysiotherapie