Luxe gym Amsterdam

Ontdek de luxe gym in Amsterdam met geavanceerde fitness toestellen

De Toekomst van Fitness in Amsterdam Noord

Welkom bij De Fysio Box in Amsterdam Noord, waar we de conventionele benadering van fitness transformeren met ons geavanceerde eGym concept. In onze luxe gym in Amsterdam bieden we een unieke fitnesservaring die perfect aansluit bij de moderne, drukbezette levensstijl. Onze eGym cirkel is ontworpen om je binnen slechts 30 minuten per sessie naar een nieuw niveau van fitheid en vitaliteit te brengen. Met een slim systeem dat is afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen, bieden we een efficiënte en effectieve training, ondersteund door de expertise van onze professionele instructeurs. Bij De Fysio Box gaat het niet alleen om trainen, maar om een complete transformatie van je welzijn, versterkt door onze professionele fysiotherapie diensten.

High End Gym Amsterdam
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Persoonlijke Aandacht en Innovatie in het Hart van Amsterdam Noord

Onze eGym cirkel is meer dan alleen fitnessapparatuur; het is een volledig geïntegreerde oplossing voor iedereen die naar een hoger niveau van persoonlijke gezondheid en welzijn streeft. Vergeet de cliché workouts en urenlang in de sportschool; bij De Fysio Box bieden we een geavanceerde, tijdbesparende oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van het moderne leven.

Ontdek de luxe van persoonlijke fitness en welzijn bij De Fysio Box – jouw bestemming voor top-notch fitnesservaringen in Amsterdam Noord.

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord onderscheiden we ons door onze focus op innovatieve en persoonlijke trainingsmethoden. Onze eGym cirkel vormt de kern van deze aanpak.

Wij geloven dat fitness meer is dan alleen lichamelijke inspanning; het is een levensstijl die gericht is op het verbeteren van je algehele welzijn. Met onze geavanceerde eGym cirkel, deskundige begeleiding en luxe sportschool faciliteiten, bieden we een unieke fitnesservaring die jouw persoonlijke doelen ondersteunt en overtreft.

  • Efficiëntie: Onze eGym cirkel maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten een volledige workout te voltooien. Dit betekent dat je meer resultaat behaalt in minder tijd, ideaal voor de drukke levensstijl van vandaag.
  • Persoonlijk Afgestemde Trainingen: Elke machine in de eGym cirkel is ontworpen om zich automatisch aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en doelen. Dit resulteert in een uiterst gepersonaliseerde en effectieve training.
  • Diverse Trainingsmethoden: Bij De Fysio Box kun je kiezen uit verschillende trainingsmethoden, zoals regulier trainen, isokinetisch trainen, excentrisch trainen en adaptief trainen. Elk biedt unieke voordelen, van het verbeteren van spierkracht tot het vergroten van flexibiliteit en uithoudingsvermogen.
  • Professionele Instructeurs: Ons team van deskundige coaches staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap. Hun expertise zorgt ervoor dat je de meest effectieve en veilige training krijgt.
  • Gepersonaliseerde Aanpak: We begrijpen dat elk individu uniek is. Daarom zorgen we voor een op maat gemaakte benadering die past bij jouw specifieke fitnessniveau en doelstellingen.
  • Integratie met Fysiotherapie: Naast onze fitnessoplossingen bieden we ook professionele fysiotherapie. Dit zorgt voor een holistische benadering van je gezondheid en welzijn.
  • Luxe en Comfort: Onze sportschool in Amsterdam Noord is ontworpen om een luxueuze en comfortabele omgeving te bieden, waar je kunt ontspannen en je kunt focussen op je training.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over De Fysio Box: De Luxe gym in Amsterdam

De Fysio Box onderscheidt zich door onze focus op het eGym-concept, dat een efficiënte en effectieve manier van trainen biedt, afgestemd op individuele behoeften. Onze aanpak combineert geavanceerde apparatuur met persoonlijke begeleiding en professionele fysiotherapie, wat zorgt voor een holistische fitnesservaring.

Een typische sessie op onze eGym cirkel duurt slechts 30 minuten. Dit maakt het ideaal voor mensen met een drukke agenda die toch optimaal willen trainen.

Absoluut! eGym is ontworpen om aanpasbaar te zijn voor verschillende leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze apparatuur en begeleiding kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Hoewel we ons richten op individuele fitnesservaringen, is onze aanpak inclusief en verwelkomend. We bieden gepersonaliseerde begeleiding binnen een ondersteunende gemeenschap, maar zonder groepslessen zoals yoga of Pilates.

eGym kan zeker een rol spelen in het ondersteunen van specifieke gezondheidsdoelen. Onze professionele instructeurs en fysiotherapeuten kunnen programma’s opstellen die rekening houden met eventuele gezondheidsproblemen of blessures.

Veiligheid en hygiëne hebben onze hoogste prioriteit. We zorgen voor regelmatige reiniging en onderhoud van alle apparatuur en faciliteiten, en volgen alle actuele gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen.

Voor meer informatie of om je aan te melden, bezoek onze website, bel ons, of kom langs bij onze locatie in Amsterdam Noord. We staan klaar om je te verwelkomen en je meer te vertellen over wat De Fysio Box uniek maakt.