Senioren fitness Amsterdam

Fit en vitaal in slechts 30 minuten met onze geavanceerde eGym fitnesstoestellen

De Innovatieve Benadering van Senioren Fitness in Amsterdam Noord

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord bieden wij een unieke fitnesservaring speciaal voor senioren, gericht op het transformeren van uw benadering van fitness. Ons geavanceerde eGym concept stelt u in staat om binnen slechts 30 minuten per sessie fit en vitaal te worden. Deze efficiënte benadering van fitness is perfect afgestemd op de behoeften en levensstijl van actieve senioren die waarde hechten aan gezondheid en welzijn.

Onze eGym cirkel is een baanbrekende innovatie in de wereld van fitness. Het combineert de nieuwste technologie met persoonlijke begeleiding om een trainingservaring te bieden die zowel effectief als tijdbesparend is. In tegenstelling tot traditionele groepslessen, focust ons eGym concept zich volledig op individuele progressie en persoonlijke begeleiding, waarbij de nadruk ligt op diverse trainingsmethoden zoals regulier, isokinetisch, excentrisch en adaptief trainen.

Met de eGym cirkel bij De Fysio Box, bent u verzekerd van een veilige, persoonlijke en doelgerichte trainingservaring. Onze fitnessoplossingen zijn ontworpen om uw lichaam op een optimale manier te trainen en te versterken, met speciale aandacht voor uw individuele behoeften en fysieke mogelijkheden. Daarnaast vormt onze professionele fysiotherapie een aanvullend onderdeel van uw gezondheidsplan, waarbij we streven naar een holistische benadering van uw welzijn.

Ontdek de kracht van persoonlijke fitness met De Fysio Box’s eGym concept, en ervaar hoe u in een comfortabele en ondersteunende omgeving uw fitnessdoelen kunt bereiken en behouden.

voordelen vaste workout routine
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

Ontdek de Voordelen van senioren fitness met ons eGym concept

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord, zijn we toegewijd aan het bieden van een unieke en effectieve fitnesservaring voor senioren. Ons geavanceerde eGym concept is ontworpen om uw fitnessreis te transformeren, met een focus op persoonlijke begeleiding en geavanceerde trainingsmethoden. Hier rechts staan enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor eGym bij De Fysio Box. 

Onze faciliteiten zijn o.a. geschikt voor senioren om de volgende redenen:

 • Geen moeilijke oefeningen
 • Ontmoet nieuwe mensen
 • Het voelt bijna als een leuke groepsles
 • Er staat een heerlijk kopje koffie voor u klaar

Probeer deze methode voor een gezond lichaam.

 • Tijdbesparend: In slechts 30 minuten per sessie kunt u een volledige workout doen.
 • Persoonlijk afgestemd: De eGym apparatuur wordt ingesteld op uw persoonlijke gegevens, waardoor u een op maat gemaakte training krijgt.
 • Voortdurende aanpassing: De weerstand van de apparatuur past zich automatisch aan aan uw toenemende kracht.
 • Regulier Trainen: Traditionele trainingsmethoden die gericht zijn op het verbeteren van algemene fitheid.
 • Isokinetisch Trainen: Dit zorgt voor een constante snelheid van de beweging voor een veiligere en effectievere training.
 • Excentrisch Trainen: Gericht op het versterken van spieren tijdens het verlengen, ideaal voor spieropbouw en revalidatie.
 • Adaptief Trainen: Pas de intensiteit aan op basis van uw huidige vorm, perfect voor een progressieve en veilige benadering.
 • Professionele Fysiotherapie: Aanvullende fysiotherapeutische ondersteuning om uw welzijn te verbeteren.
 • Holistic Health Approach: Een combinatie van fysieke training en gezondheidszorg voor een totale welzijnservaring.
 • Deskundige Begeleiders: Onze trainers zijn ervaren en deskundig, altijd klaar om u te ondersteunen.
 • Individuele Aandacht: Elke klant krijgt persoonlijke begeleiding en advies, afgestemd op hun unieke behoeften.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over eGym voor senioren

eGym is een innovatief fitnesssysteem dat gebruikmaakt van volautomatische toestellen om een gepersonaliseerde en efficiënte training te bieden. De toestellen worden eenmalig ingesteld op basis van uw persoonlijke gegevens en passen de weerstand automatisch aan uw krachtniveau aan.

Absoluut. eGym is perfect voor senioren, omdat het een veilige, aangepaste en effectieve manier biedt om te trainen. De automatische aanpassing van de toestellen en de persoonlijke begeleiding zorgen voor een optimale en veilige trainingservaring.

eGym biedt verschillende voordelen, waaronder:

 • Efficiënte trainingen van slechts 30 minuten.
 • Automatische aanpassingen voor een veilige en progressieve training.
 • Diverse trainingsmethoden zoals isokinetisch en excentrisch trainen.
 • Persoonlijke begeleiding voor een gerichte en doeltreffende aanpak.

De frequentie van trainingen kan variëren afhankelijk van uw persoonlijke doelen en conditie. Over het algemeen raden we aan om 2 keer per week te trainen voor optimale resultaten.

Ja, eGym is zeer geschikt voor mensen met fysieke beperkingen. Onze deskundige trainers kunnen de toestellen en oefeningen aanpassen aan uw specifieke behoeften en mogelijkheden.

Uw voortgang wordt automatisch bijgehouden door het eGym-systeem. U kunt uw resultaten en verbeteringen bijhouden via uw persoonlijke eGym polsband en onze eGym-app.

Ja, we bieden ook professionele fysiotherapie en een holistische benadering van uw gezondheid en welzijn. Dit omvat individuele begeleiding en aangepaste programma’s om uw algehele gezondheid te verbeteren.

Een typische sessie begint met een warm-up, gevolgd door een circuit op de eGym-toestellen. Elke oefening wordt aangepast aan uw niveau en doelen. De sessie eindigt met een cooling-down fase.

Neem contact met ons op via onze website of telefoon om een afspraak te maken. We bieden een introductiesessie waarin we uw persoonlijke gegevens vastleggen en de eGym-cirkel aan u introduceren.

Ja, we bieden verschillende abonnementsopties aan die aangepast kunnen worden aan uw behoeften en levensstijl. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze abonnementsplannen.