Waar maken wij het verschil?

Wij maken het verschil op drie gebieden van fysiotherapie en personal training

Sport

Je kunt bij De Fysio Box terecht voor alle sportgerelateerde blessures. Veel voetballers, hockeyspelers en vechtsporters weten inmiddels dan ook hun weg naar De Fysio Box te vinden. Wij zijn het juiste adres als je op zoek bent naar een personal trainer in Amsterdam-Noord.

Met een mix van fysiotherapie en Personal Training zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk pijnvrij en klaar voor je volgende wedstrijd bent!

Kantoor

Op de werkvloer komt er steeds meer aandacht voor vitaliteit en gezondheid. Onder werkende mensen is schouderpijn de meest voorkomende klacht: 18-34% krijgt op een gegeven moment schouderpijn.

Bij De Fysio Box krijgen we het bedrijfsleven weer in beweging. We hebben veel ervaring om schouderpijn en andere werkgerelateerde blessures snel te verhelpen.

Medisch

Het herstelproces na een operatie is voor iedereen anders. De Fysio Box helpt je graag om je herstel te versnellen en zo snel mogelijk weer volledig op de been te zijn.

Een deskundig team van specialisten staat klaar om je op weg te helpen na een operatie. Je kunt hierbij denken aan ondersteuning na de volgende ingrepen:

Neem contact met ons op

Contact formulier Fysiotherapie