Fysiotherapie

De Fysio box verbetert gezondheid en mobiliteit in Amsterdam Noord

DE FYSIO BOX

De Fysio Box is niet zomaar fysiotherapie in Amsterdam Noord. Met gespecialiseerde fysiotherapeuten en ervaren personal trainers staan wij klaar voor jou. Onze specialisten helpen jou met jouw sportieve doelen, klachten vrij worden of een revalidatie proces, wij helpen je graag verder.

Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader
Fysiotherapeut Amsterdam Noord
Bij De Fysio Box brengen we het bedrijfsleven opnieuw in actie.

Wat wij aanbieden

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord, bieden wij verschillende diensten aan om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Hiernaast staan enkele diensten die wij aanbieden

Wat wij aanbieden

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord, bieden wij verschillende diensten aan om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Hiernaast staan enkele diensten die wij aanbieden

Waar maken wij het verschil?

Wij onderscheiden ons in drie belangrijke gebieden van fysiotherapie en personal training: sport, kantoor en medisch. Voor sportgerelateerde blessures, zijn we het juiste adres in Amsterdam-Noord, en helpen we u snel weer pijnvrij en wedstrijdklaar te zijn. In de werkomgeving richten we ons op het verhogen van de vitaliteit en het snel verhelpen van veelvoorkomende klachten zoals schouderpijn. Na een operatie, staat ons deskundige team klaar om jouw herstelproces te versnellen en jou zo snel mogelijk weer volledig op de been te krijgen.

  • Tijdens sport
  • Op de werkvloer
  • Na een operatie
DeFysioBox team
"De Fysio Box is niet zomaar een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Noord. Het is een gemeenschap van zorgprofessionals en patiënten die samenwerken om gezondheid en welzijn te bevorderen."

Plan een afspraak

Contact formulier Fysiotherapie

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wij zijn gevestigd op de Zamenhofstraat 108-9, 1022 AG Amsterdam, gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Amsterdam Noord en omgeving.

Wij hebben specialisten in huis voor diverse fysiotherapiediensten, waaronder algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, en echografie en dry needling. Bekijk onze diensten pagina voor meer details.

Wij bieden naast fysiotherapie ook de mogelijkheid ook sportschool faciliteiten. Je kunt onze revolutionaire technologie en slimme systemen gebruiken om uw trainingen te personaliseren en te optimaliseren. Deze slimme systemen zijn ontworpen om jou te helpen bij jouw route naar herstel door het bieden van een veilige, efficiënte en motiverende omgeving voor jouw training. Je kunt kiezen voor persoonlijke trainingssessies waarbij onze technologie wordt ingezet om jouw voortgang bij te houden en de oefeningen aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen op 0630385223 of door het online afspraakformulier in te vullen.

De vergoeding voor fysiotherapie kan variëren afhankelijk van jouw verzekeringspolis. Wij raden aan om onze pagina over vergoedingen en tarieven te bekijken of contact op te nemen met jouw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie.