Fitness Amsterdam Noord

Fit en vitaal in slechts 30 minuten met onze geavanceerde fitnesstoestellen

E-gym in Amsterdam

Effectief trainen en met een voldaan gevoel naar huis. Onze apparatuur staat garant voor de juiste begeleiding. Dankzij de empathische aanpak van onze personal trainers brengen wij onze E-gym Amsterdam naar een ongeëvenaard niveau. Dankzij deze variant op personal training behalen wij jou doelen in 2024 (en dat met slechts twee keer trainen per week)!

De kracht van efficiënte Fitness

Fitness in Amsterdam Noord heeft een nieuwe dimensie gekregen dankzij De Fysio Box, een unieke combinatie van geavanceerde fitnessapparatuur en ondersteuning van ervaren fysiotherapeuten. Bij ons is het mogelijk om in slechts 30 minuten, twee keer per week, te werken aan je fitheid en vitaliteit. Deze aanpak is te danken aan onze unieke Egym-apparatuur, die zorgt voor een uitdagende en efficiënte workout ervaring. Daarnaast lopen onze 

Fit en vitaal in 30 minuten
Fit en vitaal in 30 minuten
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader
Samen sporten Amsterdam Noord

Waarom sporten bij De Fysio Box?

  1. Tijd is kostbaar: Ons circuit trainingssysteem is ontworpen om je in 30 minuten een volledige workout te bieden. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan trainen, maar meer resultaat ziet.

  2. Begeleiding wanneer nodig: Ons deskundige personeel staat klaar om je te ondersteunen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze begeleiding is persoonlijk en afgestemd op jouw behoeften.

  3. Apparatuur afgestemd op jou: De Egym-apparatuur past zich automatisch aan jouw lichaam en fitnessniveau aan. Dit garandeert niet alleen een veilige training, maar ook een die constant uitdaging biedt.

Samen sporten Amsterdam Noord
eGym

Met 30 minuten sporten een vitaler leven

Wist je dat je met slechts 30 minuten sporten zowel fysieke als mentale voordelen kunt behalen? 

Wat maak circuit training zo aangenaam?

Geavanceerde Fitnessfaciliteiten

Onze state-of-the-art fitnessapparatuur wordt afgestemd op jouw persoonlijke fitnessdoelen. Onze moderne apparatuur en ruime trainingsruimtes zijn ontworpen om een optimale trainingservaring te bieden. Of u nu uw kracht wilt opbouwen, uw cardiovasculaire gezondheid wilt verbeteren of gewoon actief wilt blijven, onze sportschool biedt de perfecte omgeving.

Trainingsschema op maat DeFysioBox
Trainingsplan

op maat gemaakt

Slimme technieken sporten
Automatisch ingesteld

op jouw plan

Sporten in Amsterdam Noord
Analyse

samen fit en vitaal

Een combinatie van technologie en persoonlijke begeleiding

Onze visie op fitness en gezondheid

Bij De Fysio Box geloven we dat fitness meer is dan alleen trainen. Het gaat om het creëren van een levensstijl die je helpt de fitste versie van jezelf te worden. Onze aanpak combineert fysieke training met aandacht voor techniek en welzijn, om zo een holistische benadering van gezondheid te bieden.

"Bij De Fysio Box streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin onze leden zich niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker voelen."

Gelegen in het hart van Amsterdam-Noord, is onze club gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die in dit bruisende deel van de stad woont. Onze club biedt een vriendelijke en uitnodigende sfeer, waar iedereen welkom is – of je nu een fanatieke sporter bent of net begint met je fitnessreis.

Klaar om deel uit te maken van onze community? Vind je het leuk om op een uitdagende manier te trainen met persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding? Bezoek onze club in Amsterdam-Noord en ervaar zelf waarom onze leden ons ‘ontzettend aardig’ en ‘innovatief’ noemen. Samen werken we aan jouw fitheid en vitaliteit, met de perfecte balans tussen fysieke uitdaging en gezondheid.

Fitness speelt een sleutelrol in het bevorderen van een vitaal leven. Bij De Fysio Box zijn we ons bewust van deze voordelen die een grote impact op jouw leven zullen hebben.

  1. Verbeterde fysieke gezondheid: Regelmatige fitness draagt bij aan een betere hartgezondheid, wat cruciaal is voor het verminderen van risico’s op hart- en vaatziekten. Daarnaast versterkt het de spieren en verhoogt het de botdichtheid, wat belangrijk is voor het voorkomen van osteoporose. Het helpt ook bij het beheersen van het lichaamsgewicht, het verlagen van de bloeddruk en het verbeteren van het cholesterolgehalte.

  2. Mentaal welzijn: Fysieke activiteit heeft een positieve impact op de mentale gezondheid. Het vermindert symptomen van depressie en angst, verbetert het zelfbeeld, en verhoogt het algemene gevoel van welzijn. Regelmatig sporten heeft ook een positief effect op de slaapkwaliteit, wat weer bijdraagt aan een betere gemoedstoestand en mentale helderheid.

  3. Verhoogde energielevels: Actieve mensen merken vaak een toename in hun energieniveau. Dit komt door de verbeterde efficiëntie van het hart, de longen en de spieren, waardoor het lichaam effectiever zuurstof kan gebruiken en energie kan produceren.

  4. Sociale Interactie en gemeenschapsgevoel: Sporten in een groep of met vrienden biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande relaties te versterken. Dit sociale aspect van fitness kan leiden tot verhoogde motivatie en een groter gevoel van verbondenheid.

Deze voordelen benadrukken hoe fitness bijdraagt aan verbetering van de levenskwaliteit, zowel fysiek als mentaal.

Bij De Fysio Box in Amsterdam-Noord transformeren we de manier waarop je denkt over fitness. Het is niet zomaar een sportschool; het is een plek waar elke workout telt, waar elk moment van begeleiding bijdraagt aan een gezonder, vitaler leven. Onze club is meer dan alleen een plek om te trainen; het is een gemeenschap waar elk lid waardeert en streeft naar persoonlijke groei.

In het hart van onze aanpak ligt de Egym-circuit training, een geavanceerde fitnessoplossing die de manier waarop je traint volledig verandert. Deze toestellen zijn niet alleen state-of-the-art vanwege hun technologische capaciteiten, maar ook omdat ze een gepersonaliseerde ervaring bieden. Ze passen zich automatisch aan aan jouw unieke fysieke behoeften, waardoor elke sessie zowel uitdagend als effectief is. Het is deze slimme technologie die ons onderscheidt van andere sportscholen.

Bij De Fysio Box in Amsterdam-Noord is er een ongekende nadruk op de gemeenschap. Het is een plek waar leden niet alleen komen om te trainen, maar ook om deel uit te maken van een groeiende, ondersteunende gemeenschap die zich inzet voor een vitaal leven. Ons personeel, altijd aanwezig, is niet alleen deskundig, maar ook ontzettend aardig en toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht. Deze aandacht strekt zich uit van de fitnessapparatuur tot de fysiotherapie sessies, zodat elke interactie zinvol en verrijkend is.

Een uniek aspect van onze sportschool is de persoonlijke begeleiding. Onze ervaren trainers werken nauw samen met u om een gepersonaliseerd trainingsprogramma te ontwikkelen dat past bij uw specifieke behoeften en doelen. Dit programma kan variëren van intensieve workouts tot meer gefocuste trainingen, zoals pads training, die specifiek gericht zijn op uw persoonlijke fitnessdoelen.

Ben je klaar om je te voegen bij een club die meer biedt dan alleen fitness? Een club die staat voor innovatie, persoonlijke aandacht en een uitdagende manier van trainen? Bij De Fysio Box in Amsterdam-Noord wachten we op jou om samen te werken aan het bereiken van je fitste versie. Het is tijd om de stap te zetten en te ontdekken wat echte fitness kan betekenen voor jouw leven.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant