Luxe sportschool amsterdam

Ontdek de luxe sportschool van Amsterdam met moderne fitness apparaten

Revolutionaire Fitness in Hartje Amsterdam

Welkom bij De Fysio Box, een vooraanstaande luxe sportschool in Amsterdam Noord, waar fitnessinnovatie en persoonlijke zorg samenkomen. Bent u klaar om uw fitnessroutine te transformeren met ons geavanceerde eGym concept? Onze unieke eGym cirkel is ontworpen om u in slechts 30 minuten per sessie fitter en vitaler te maken. Bij De Fysio Box benadrukken we kwaliteit en efficiëntie in fitness, afgestemd op uw persoonlijke doelen.

In tegenstelling tot traditionele sportscholen, bieden wij geen groepslessen zoals yoga of pilates. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige, persoonlijke begeleiding met een verscheidenheid aan trainingsmethoden. Ons aanbod omvat reguliere trainingen, isokinetisch trainen, excentrisch trainen en adaptief trainen, allemaal mogelijk gemaakt door de geavanceerde eGym apparatuur. Dit unieke systeem zorgt voor een gepersonaliseerde en effectieve workout, zonder tijd te verspillen.

Bij De Fysio Box gaat het niet alleen om het transformeren van uw lichaam, maar ook om het verrijken van uw algehele welzijn. Naast onze revolutionaire fitnessoplossingen, bieden we professionele fysiotherapie aan om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Stap binnen in de wereld van De Fysio Box, waar luxe voorzieningen, deskundige begeleiding en een persoonlijke benadering samenkomen voor een ongeëvenaarde fitnesservaring.

Senioren fitness Amsterdam
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader

Flexibiliteit en beloningen bij De Fysio Box

Duik in de wereld van De Fysio Box, waar flexibiliteit in fitness en belonende ervaringen hand in hand gaan. Ontdek onze inspirerende blogs, geniet van de vrijheid met ons ‘Flex per Maand’ pakket en profiteer van onze unieke ‘Actie van de maand’ voor nog meer sportplezier. Jouw fitnessreis, op maat gemaakt voor jouw levensstijl.

Flex per maand

Maandelijks opzegbaar

Actie van de maand

Nodig een vriend uit en sport 1 maand gratis

De Kracht van Persoonlijke Fitness bij De Fysio Box

Bij De Fysio Box in Amsterdam Noord zetten we ons in om een luxe en unieke fitnesservaring te bieden met ons state-of-the-art eGym concept. Onze faciliteiten en trainingen zijn ontworpen om u niet alleen in vorm te krijgen, maar om uw gehele benadering van fitness te transformeren. Hier zijn enkele van de onderscheidende voordelen die onze leden ervaren:

 • Personalisatie: Elk apparaat in onze eGym cirkel is volledig aanpasbaar aan uw lichaam en fitnessniveau. Door gebruik te maken van een persoonlijke eGym polsband, worden al uw gegevens, zoals lengte, gewicht en trainingsinstellingen, opgeslagen voor een naadloze en efficiënte ervaring.
 • Variëteit in Trainingsmethoden: Ons aanbod omvat verschillende trainingsstijlen, waaronder reguliere training, isokinetisch, excentrisch en adaptief trainen. Deze methoden zijn ontworpen om maximale resultaten te behalen, ongeacht uw fitnessniveau.
 • Deskundige Instructeurs: Onze professionele trainers zijn niet alleen experts in fitness, maar ook in het leveren van een persoonlijke benadering, waardoor u zich ondersteund en gemotiveerd voelt.
 • Op Maat Gemaakte Trainingsschema’s: Uw fitnessdoelen zijn uniek, en dat geldt ook voor uw trainingsschema bij De Fysio Box. Wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw training is afgestemd op uw persoonlijke doelen en behoeften.
 • Hoogwaardige Apparatuur: Onze sportschool is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde fitnessapparatuur, inclusief onze eGym cirkel, om u de beste trainingservaring te bieden.
 • Comfort en Gemak: Onze faciliteiten zijn ontworpen met uw comfort in gedachten, van een ontspannende Finse sauna tot luxe kleedruimtes.
 • Fysiotherapie: Naast fitness bieden we ook professionele fysiotherapie aan om uw algemene gezondheid en welzijn te verbeteren.
 • Holistic Health: Wij geloven in een holistische benadering van fitness en gezondheid, en bieden daarom diensten aan die zowel uw fysieke als mentale welzijn ondersteunen.

Bij De Fysio Box, gelegen in het hart van Amsterdam Noord, vinden we dat luxe fitness meer is dan alleen apparatuur en trainingen. Het gaat om het creëren van een omgeving waar u zich gesteund, gemotiveerd en geïnspireerd voelt om uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Met onze geavanceerde eGym cirkel en persoonlijke begeleiding, bent u verzekerd van een workout die niet alleen effectief maar ook efficiënt is. Uw tijd is waardevol, en bij De Fysio Box zorgen we ervoor dat elke minuut telt.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde Vragen over Luxe Fitness bij De Fysio Box

 • Onze eGym Cirkel: De kern van onze luxe sportschool is de eGym Cirkel, een revolutionair systeem dat een volledige workout in slechts 30 minuten mogelijk maakt. Dit systeem is uniek in zijn soort en combineert verschillende trainingsmethoden – van isokinetisch tot adaptief trainen – om uw persoonlijke fitnessdoelen effectief te bereiken.
 • Persoonlijke Begeleiding: Wij geloven dat echte luxe ligt in persoonlijke aandacht en zorg. Daarom bieden we deskundige begeleiding en op maat gemaakte trainingsprogramma’s, speciaal ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen.
 • Geïntegreerde Gezondheidsdiensten: Naast fitnessfaciliteiten bieden we ook professionele fysiotherapie, waarbij we ons richten op zowel uw fysieke als mentale welzijn.

De Fysio Box onderscheidt zich door een focus op efficiëntie en personalisatie. Onze eGym apparatuur past zich automatisch aan uw persoonlijke kracht en lichaamsafmetingen aan, waardoor uw trainingen niet alleen effectief maar ook veilig zijn. In tegenstelling tot standaard sportscholen, waar de nadruk vaak ligt op groepslessen en zelfstandige trainingen, bieden wij een ervaring die volledig is afgestemd op uw individuele behoeften.

De eGym Cirkel bestaat uit acht volautomatische toestellen die elk gericht zijn op verschillende spiergroepen. Uw persoonlijke eGym polsband slaat alle instellingen op, van zitpositie tot trainingsgewicht. De weerstand van de apparaten past zich automatisch aan uw kracht aan, wat zorgt voor een continue en optimale training. Dit dynamische systeem zorgt ervoor dat u altijd uitgedaagd wordt en maximale resultaten behaalt.

Hoewel we ons richten op individuele fitnesservaringen, is onze aanpak inclusief en verwelkomend. We bieden gepersonaliseerde begeleiding binnen een ondersteunende gemeenschap, maar zonder groepslessen zoals yoga of Pilates.

Absoluut. Wij bieden professionele fysiotherapiediensten aan als onderdeel van ons holistische gezondheidsaanbod. Onze ervaren fysiotherapeuten werken nauw samen met u om een behandelplan op te stellen dat aansluit bij uw specifieke behoeften, of het nu gaat om herstel van blessures, pijnverlichting of verbetering van uw algemene lichaamsfunctie.

Veiligheid en hygiëne hebben onze hoogste prioriteit. We zorgen voor regelmatige reiniging en onderhoud van alle apparatuur en faciliteiten, en volgen alle actuele gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen.

Lid worden van De Fysio Box is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via onze website, telefonisch of door een bezoek te brengen aan onze locatie in Amsterdam Noord. We bieden verschillende lidmaatschapsopties aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw levensstijl en fitnessdoelen past. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het starten van uw reis naar een gezonder en fitter leven.

Bij De Fysio Box zijn we toegewijd aan het bieden van een luxe, gepersonaliseerde fitnesservaring die uw verwachtingen overtreft. Kom langs en ervaar zelf hoe we fitness naar een hoger niveau tillen in het hart van Amsterdam Noord.