eGym Amsterdam

Fit en vitaal in slechts 30 minuten met onze geavanceerde fitnesstoestellen

Wat houdt de eGym-cirkel in?

De eGym-cirkel is een unieke en innovatieve fitnessoplossing, bestaande uit intelligente krachttrainingstoestellen in een cirkelopstelling, die zich automatisch aanpassen aan de gebruiker. Dit systeem stelt automatisch de juiste zithoogte en het trainingsgewicht in, zodra de gebruiker inlogt, wat zorgt voor een gepersonaliseerde en veilige training. De volledige ronde door de cirkel, die ongeveer 30 minuten duurt, biedt een efficiënte en complete workout voor alle grote spiergroepen, ideaal voor degenen met een drukke levensstijl.

Verder biedt eGym een spelachtige ervaring met interactieve elementen op de toestellen, wat de training niet alleen effectiever maakt, maar ook leuker en motiverender. Deze persoonlijke en interactieve benadering, gecombineerd met de mogelijkheid om voortgang te monitoren via een gekoppelde app of online platform, maakt de eGym-cirkel veel meer dan een verzameling fitnessapparaten; het is een geïntegreerd systeem dat technologie, personalisatie, en plezier combineert om gebruikers op een efficiënte en aangename manier te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Fit en vitaal in 30 minuten
Het kracht trainen bij de sportschool van Fysiobox bevalt me heel erg goed. De apparaten zijn precies afgestemd op mijn niveau, de begeleiding is zeer vriendelijk en professioneel. Op deze manier werk ik rustig aan de opbouw van mijn kracht. Na 3 maanden merkte ik het verschil toen ik weer ging baantjes zwemmen: ik had zoveel meer kracht in mijn armen en benen. Ik ging als een speer. Oja ik ben 64 jaar
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Zeer mooie locatie, 1 op 1 hulp, professioneel.
Sven WaterlanderSven Waterlander
18:25 16 Nov 23
David is een zeer kundige fysiotherapeut die uiterst effectief te werk gaat. Daarnaast ook een prettig persoon die graag eerlijk zegt waar het op staat, alles omwille het snel oplappen van de cliënt.
Josee van der VeldeJosee van der Velde
16:08 06 Nov 23
Ik loop al jaren hard en hoor al tijden dat ik om blessures te voorkomen, prestaties en stabiliteit te verbeteren krachtsport een aanrader is. Ik ben daarom sinds 6 weken lid van van deze sportschool geworden en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van mijn ervaring tot nu toe. Vanaf het moment dat ik me inschreef, voelde ik me welkom en op mijn gemak in deze vrouwvriendelijke sportschool. De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.Wat me echt heeft verrast, is hoe snel ik vooruitgang begin te boeken. Sinds mijn start, heb ik meer kracht en snelheid opgebouwd bij het hardlopen. Daarnaast is mijn lichaamshouding aanzienlijk verbeterd dankzij de professionele begeleiding en de beschikbare apparatuur met gevarieerde programma’s. Ik ben er nu al in geslaagd spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd mijn vetpercentage te verlagen, wat mijn doelen echt ten goede komt.
Paulus de boskabouterPaulus de boskabouter
09:44 01 Oct 23
Ik ben nu al 3 weken lid van Sportschool: Fysiobox en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het E-gym circuit een absolute gamechanger is!Allereerst wil ik de goede begeleiding van David en Sam benadrukken. Ik ken David al jaren als fysiotherapeut. Toen ik hoorde dat hij een soort Circuit training ging aanbieden was ik heel benieuwd. Ik moet zeggen David en Sam zorgen ervoor dat ik de oefeningen correct uitvoert en ze moedigen mij aan om het beste uit mezelf te halen.Het E-gym circuit is zo ontworpen dat je moeiteloos in de flow van het sporten komt. De combinatie van verschillende oefeningen en de afwisseling houdt het interessant en leuk. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te gaan trainen.Het mooiste is dat ik al na 3 weken merk dat ik sterker word. Het E-gym circuit is effectief en ik voel me met elke sessie fitter en krachtiger.Wat ik ook geweldig vind, is dat ik echt plezier heb in bewegen. Het is niet langer een verplichting, maar een activiteit waar ik naar uitkijk. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren.En last but not least, het E-gym circuit is tijdbesparend. In slechts 30 minuten kan ik twee rondjes voltooien, wat me de mogelijkheid geeft om efficiënt te trainen zonder uren in de sportschool door te brengen. Het is zo verslavend dat ik nu 3 keer per week ga.Kortom, Fysiobox heeft met het E-gym circuit een geweldig concept neergezet dat de moeite waard is. Ik geef het met plezier 5 sterren en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede begeleiding, effectieve training, plezier in beweging en ik voel me veel sterker. Paul
Alroye WiesellAlroye Wiesell
17:02 27 Jan 20
Fysio en Personal Training. Ben hier geweest voor muisarm klachten, werd meteen geholpen. Pluspunt voor de verwarmde fysiobank (die wel uit Star Wars lijkt te komen 😄)Daarna ook paar lessen personal training gedaan. Wat opvalt is dat de spullen allemaal nieuw en van hoge kwaliteit zijn. Trainers zijn vriendelijk en persoonlijk, maar wel streng genoeg om resultaat te boeken! Ook is er altijd plek voor een grapje! Zeker een aanrader, ik rij om vanaf Haarlem voor deze.
nienkenienke
05:51 12 May 24
Happy with this new kind of gym! Relaxed atmosphere and friendly trainers who provide good feedback. Training with the e-gym equipment is easy and very effective.
Pol LusPol Lus
09:06 10 Apr 24
Not a member, but a positive experience that needs to be shared.Had telephone contact with Fysiobox about the differences between E-gym and the Milon circle. Even though I indicated at the start of the conversation that I did not live in Amsterdam and was simply calling to ask for information, time was made to explain the different pros and cons to me. Notice that they understand their business underlined by a good philosophy and also focus on this with guidance.I understand why they have 5 stars when they hear this. Too bad I don't live in Amsterdam 😉
Akcora DurgunAkcora Durgun
13:28 13 Feb 24
Top quality place, definitely recommended. Very friendly people and always a positive attitude.
I really enjoy strength training at the Fysiobox gym. The equipment is precisely tailored to my level, the guidance is very friendly and professional. In this way I work quietly on building up my strength. After 3 months I noticed the difference when I started swimming laps again: I had so much more strength in my arms and legs. I went like a rocket. Oh yes, I am 64 years old
Michiel de VriesMichiel de Vries
13:24 07 Jan 24
Very nice location, 1 on 1 assistance, professional.
Miranda NijesMiranda Nijes
07:57 20 Apr 23
Top
js_loader
Fit en vitaal in 30 minuten

De voordelen van sporten met eGym technologie

Bij De Fysio Box in Amsterdam hebben we een nieuwe draai gegeven aan fitness met onze eGym-opstelling. Dit state-of-the-art fitnessplatform, combineert volautomatische toestellen met een slimme trainingsaanpak. Hiermee verandert de manier waarop jij kunt trainen, waardoor je slechts twee keer per week 30 minuten hoeft te investeren voor een optimale fysieke fitheid.

  • Tijdbesparend: Met onze geavanceerde technologie voltooi je een volledige training in slechts 30 minuten. Deze efficiëntie maakt het ideaal voor drukke schema’s.
  • Persoonlijk trainingsschema: De apparatuur past zich aan jouw individuele doelen aan. Of je nu streeft naar spieropbouw, gewichtsverlies of algemene fitheid, jouw training is op maat gemaakt.
  • Voorkomen van onjuiste uitvoering: De volautomatische toestellen zorgen voor een veilige training, waardoor het risico op blessures aanzienlijk vermindert.
  • Geschikt voor alle niveaus: Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, wij bieden een uitdagende en doeltreffende training voor iedereen.
Samen sporten Amsterdam Noord
eGym

Met 30 minuten sporten een vitaler leven

Wist je dat je met slechts 30 minuten sporten zowel fysieke als mentale voordelen kunt behalen? 

Wat maak circuit training zo aangenaam?

Wat maak circuit training zo aangenaam?

Circuittraining is al vele jaren een geliefde methode in de fitnesswereld, en dat is zeker niet zonder goede reden. Dit concept bundelt een reeks oefeningen die na elkaar uitgevoerd worden, wat zorgt voor een gecombineerde training van zowel uithoudingsvermogen als kracht in een enkele, soepele sessie. Het aantrekkelijke aan circuittraining is de afwisseling; je schakelt snel over van de ene naar de andere oefening, wat eentonigheid doorbreekt en verveling tegengaat. Het biedt ook de kans om in een beperkte tijdsduur een totale lichaamstraining te voltooien. De dynamische en efficiënte aard van circuittraining zorgt ervoor dat je telkens weer vol verwachting naar je volgende trainingssessie uitkijkt.

Trainingsschema op maat DeFysioBox
Trainingsplan

op maat gemaakt

Slimme technieken sporten
Automatisch ingesteld

op jouw plan

Sporten in Amsterdam Noord
Analyse

samen fit en vitaal

Een combinatie van technologie en persoonlijke begeleiding

Een combinatie van technologie en persoonlijke begeleiding

Bij De Fysio Box gaat het niet alleen om het aanbieden van geavanceerde apparatuur. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding en aandacht. Onze ervaren trainers helpen je om je doelen snel en veilig te bereiken, terwijl ze een flinke dosis motivatie en ondersteuning bieden.

Elke sessie op onze eGym-cirkel is een kans om te werken aan jouw sportieve doelen. Kom langs bij onze club en ervaar zelf hoe we jouw training naar een hoger niveau tillen.

Bij De Fysio Box geloven we dat fitness meer is dan alleen trainen; het is een levensstijl. Onze eGym-cirkel is het kloppende hart van onze sportschool, een plaats waar technologie, plezier en gemeenschapsgevoel samenkomen. Elk bezoek is een kans om nieuwe vrienden te maken, te lachen en te groeien, zowel fysiek als mentaal.

Onze toegewijde trainers, met kennis over het menselijk lichaam, staan klaar om je te begeleiden bij elke stap. Ze luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw doelen en werken samen met jou om deze te bereiken. Bij ons ben je geen nummer; je bent een belangrijk lid van onze fitnessfamilie.

In het drukke leven van vandaag is het vinden van tijd voor fitness soms een uitdaging. Maar wist je dat je met slechts 30 minuten sporten al enorme voordelen kunt behalen? Wij gebruiken de nieuwste digitale fitnessapparatuur waarmee toestellen automatisch worden ingesteld op jouw persoonlijke behoeften. Personal trainers zijn aanwezig om begeleiding te bieden, of je nu kiest voor een individuele training of het trainen in groepsverband. Dankzij een geweldig team en state-of-the-art faciliteiten, krijg je in 30 minuten een volledige workout die je leven verrijkt. En met onze ruime openingstijden, 6 dagen per week, is er altijd een moment dat bij jou past!

Met onze innovatieve apparatuur is elke training effectief, veilig en perfect afgestemd op jouw behoeften. Of je nu je spierkracht wilt vergroten, afvallen of gewoon fit wilt blijven, ons systeem past zich aan jou aan, waardoor je elke keer weer een stap dichter bij jouw droomlichaam komt.

Plan een gratis proefles

Onze eGym is 365 dagen per jaar geopend van 06:00 tot 22:00. Plan direct een gratis proefles.

Gratis proefles - transparant

Veelgestelde vragen over onze eGym in Amsterdam - FAQ

eGym zijn intelligente en professionele beweegapparaten die in een grote cirkel staan opgesteld en met een elektrische motor voor weerstand zorgen. Deze toestellen passen zich dynamisch aan jouw kracht aan. Bij ons wordt een persoonlijk trainingsschema voor je opgesteld, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten​​.

Bij je bezoek aan onze sportschool, begin je met de basis. Uiteindelijk kun je aan vier verschillende trainingsonderdelen werken:

  • 6 trainingen voor het leggen van de basis
  • 6 trainingen voor spieropbouw
  • 6 trainingen voor het verbeteren van prestaties
  • 6 trainingen voor het definiëren van spieren​​

Het hierboven gegeven trainingsschema is slecht een voorbeeld. We zullen in overleg met jou zorgen voor een schema dat aansluit op jouw sportieve doelen.

Elke keer dat je komt, maakt elk eGym-apparaat contact met jouw polsband en stelt het automatisch jouw voorkeuren in. Doordat iedereen even lang op elk apparaat traint, wissel je snel en hoef je nooit te wachten. Als je sterker wordt, past het systeem automatisch de weerstand aan, zodat elke training uitdagend blijft​​.

Onze innovatieve sportschool is ontworpen om jouw trainings doel snel en efficiënt te bereiken. Je krijgt een helder trainingsplan en de apparaten stellen zich automatisch in op de juiste zithoogte en trainingsgewicht. Regelmatige krachtmetingen zorgen ervoor dat je trainingsgewicht steeds bijgesteld wordt, passend bij jouw progressie​​.

De ervaring met geavanceerde toestellen is niet alleen effectief, maar ook leuk en motiverend. Elk apparaat heeft een display waarop je door de juiste bewegingen ‘balletjes’ kunt pakken, vergelijkbaar met een spel. Dit spelelement motiveert je om elke training je best te doen​​.

Bij De Fysio Box kun je optimaal profiteren van korte trainingssessies met slechts 30 minuten per training, twee keer per week. Dit betekent dat je met slechts 60 minuten per week al aanzienlijke gezondheidsvoordelen kunt ervaren.

Ondanks dat eGym-cirkel een individuele trainingsmethode is, blijft er voldoende ruimte voor sociale interactie. Bij De Fysio Box moedigen we een gezellig praatje met je mede-sporters aan, omdat plezier in het sporten een belangrijke motivator is​​.

Ja, de apparatuur is ontworpen om effectieve training te bieden aan mensen van elk jaar en elke fitnessniveau. Onze toestellen en programma’s zijn aanpasbaar aan individuele behoeften en capaciteiten.

Onze trainers lopen rond gedurende de trainingssessie voor advies en vragen. Ze zorgen voor optimale begeleiding door persoonlijke aandacht te combineren met de geavanceerde technologie, wat leidt tot effectieve training en snelle resultaten.

Binnen de cirkel wissel je op een gestructureerd ‘moment van toestel’, waarbij elke deelnemer even lang op elk apparaat traint, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte circuittraining.

Ja, we bieden een abonnement dat specifiek toegang geeft tot onze eGym-faciliteiten, naast andere diensten die we aanbieden. Neem hiervoor een kijke bij onze tarieven.

Ja, eGym kan tijdens de zwangerschap worden aanbevolen, maar het is essentieel om dit altijd in overleg met je arts of verloskundige te doen. Zwangerschap is een tijd waarin het lichaam aanzienlijke veranderingen ondergaat, en hoewel lichte tot matige lichaamsbeweging vaak gunstig is, kunnen sommige activiteiten of oefeningen minder geschikt zijn naarmate de zwangerschap vordert.

Bij De Fysio Box streven we ernaar om elk lid een veilige, effectieve en plezierige fitnesservaring te bieden. Onze innovatieve trainingsoplossing is een belangrijk onderdeel van deze belofte, waarbij we de nieuwste technologie combineren met deskundige begeleiding om jou te helpen jouw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.