DE FYSIO BOX

Thirza

Mijn naam is Thirza Blok en ik ben meer dan 20 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Zolang ik mijzelf kan herinneren ben ik gebiologeerd door het menselijke lichaam met al haar bijbehorende facetten. Vooral het menselijke aspect en de bijdrage aan lichamelijk herstel waren het startschot voor mijn opleiding tot fysiotherapeut, door mijn enthousiasme direct gevolgd door de specialisatie sportfysiotherapie. Zelf ben ik ook een fanatiek sporter. Mijn grootste sportieve passies zijn hardlopen, krachttraining, mountainbiken en bergsport. Daarnaast heb ik vroeger gevoetbald en veel geschaatst.

Na de succesvolle afronding van mijn opleiding ben ik direct aan de slag gegaan bij diverse praktijken en ziekenhuizen. Dit om zoveel mogelijk vaktechnische ervaring op te doen en verschillende technieken en behandelmethodes te leren. Ook werd ik door uiteenlopende sportorganisaties als consultant ingehuurd. Dit om de sporters optimaal te kunnen laten presteren en blessures te voorkomen.

In juni 2020 mocht ik mij aansluiten bij het team van de FysioBox.

Bij mij kun je terecht voor:
– Sportfysiotherapie
– Algemene fysiotherapie
– Revalidatie (fysiotherapie na operatie)
– Dry needling
– Fascia therapie

Kortom voor uiteenlopende blessures, klachten of doelen is het mogelijk om bij mij een afspraak te maken. Mijn methode is dat ik veel verschillende behandeltechnieken combineer met onderscheidende trainingstechnieken. Het liefst werk ik samen met de collega’s binnen het team om met jou zo goed en efficiënt mogelijk het gewenste doel te bereiken.

Copyright 2022 - DE FYSIO BOX | De Buurjongen