DE FYSIO BOX

Elroy

Van FC Utrecht naar de Fysio Box, deze oud-prof voetballer kent de klappen van de zweep en helpt jou je (sportieve) doelen te bereiken.

– Personal Trainer
– Sport Coach
– Medical- en Healthcoach

Van jongs af aan was ik altijd op het voetbalveld te vinden. Het harde trainen bracht mij uiteindelijk tot de Eredivisie, maar helaas moest ik door een knieblessure te snel stoppen met voetbal. Mijn passie voor sport is er echter nooit minder op geworden. Ik had altijd al in mijn achterhoofd dat ik mezelf wilde ontwikkelen tot Personal Trainer en inmiddels ben ik gespecialiseerd Medical- en Healthcoach.

Nu train ik zelf mensen die van sporten, een vanzelfsprekend onderdeel van hun leven willen maken. Is sporten niet zo ‘jouw ding’, dan gaan we samen kijken hoe we je toch kunnen motiveren. En dat lukt altijd! Ben je juist wel veel bezig met sport en wil je vooral je prestaties optimaliseren, dan maken we een stappenplan waarmee wij specifiek jouw doelen gaan verbeteren. Wegens mijn specialisatie als Medical Coach kan ik je ook goed begeleiden als je blessures hebt, of tijdens een revalidatieproces.

Copyright 2021 - DE FYSIO BOX | De Buurjongen